10:35 uur 14-03-2023

Innovatie op het gebied van weerstandsbeheer: VECTRONTM T500, een nieuw product voor vectorbestrijding, is geprekwalificeerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

Mitsui Chemicals Agro, Inc. (Tokio; President en CEO: OZAWA Satoshi) maakt vandaag bekend dat de Indoor Residual Spray (IRS) voor malariabestrijding van het bedrijf, VECTRONTM T500, is geprekwalificeerd door de WHO*1).

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– VECTRONTM T500 is een nieuw IRS-product met TENEBENALTM, ‘s werelds eerste actieve meta-diamide-bestanddeel (IRAC-groep 30), ontwikkeld door Mitsui Chemicals Agro, dat een ander werkingsmechanisme heeft dan bestaande producten voor vectorbestrijding.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230313005332/nl/

Mosquitoes in Bugesera district, Rwanda. Photographed by Mitsui Chemicals Agro.

Mosquitoes in Bugesera district, Rwanda. Photographed by Mitsui Chemicals Agro.

VECTRONTM T500 ondersteunt de rotatie van insecticiden in overeenstemming met best practices voor het beheer van insecticideresistentie, cruciaal voor het behoud van de doeltreffendheid van vectorbestrijdingsmiddelen op de lange termijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor vragen over de VECTRONTM T500
International Business Div.

Mitsui Chemicals Agro, Inc.

E-mail: MCAG-Vectron@mitsuichemicals.com

Contactpersonen voor vragen over dit project
Corporate Communication Div.

Mitsui Chemicals, Inc.

URL: https://form.mitsuichemicals.com/corporate/cc_pr_csr_en

Check out our twitter: @NewsNovumpr