15:16 uur 23-10-2017

Mitsui Chemicals Tohcello, Inc. richt nieuw bedrijf in Taiwan op

Versterking voor ICROS™Tape als reactie op toegenomen vraag naar halfgeleiders

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Mitsui Chemicals, Inc. (Hoofdkantoor: Minato-ku, Tokio; President & CEO: Tsutomu Tannowa) heeft bekendgemaakt dat zijn dochteronderneming Mitsui Chemicals Tohcello, Inc. (hoofdkantoor: Chiyoda-ku, Tokio, president & ceo: Yoshihisa Fujimaki) een bedrijf in Taiwan opricht voor de productie van ICROS™Tape, een soort tape voor het vervaardigen van halfgeleiders.

ICROS™Tape heeft een beschermende werking. De tape heeft wereldwijd het grootste marktaandeel als beschermingstape bij het fijn slijpen van silicium wafers. De markt voor halfgeleiders groeit, wat deels is toe te schrijven aan de gegroeide vraag naar mobiele terminals. De vraag blijft naar verwachting in rap tempo stijgen, mede doordat de halfgeleiders in trek zijn voor datacenters en toepassingen van het Internet of Things.

 

 

Mitsui Chemicals Tohcello, Inc. Establishes a New Company in Taiwan

Strengthening Sales of ICROS™Tape in Response to Increasing Demand for Semiconductor Manufacturing

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Mitsui Chemicals, Inc. (Head Office: Minato-ku, Tokyo; President & CEO: Tsutomu Tannowa) announced that its wholly owned subsidiary, Mitsui Chemicals Tohcello, Inc. (Head Office: Chiyoda-ku, Tokyo; President & CEO: Yoshihisa Fujimaki) has decided to establish a company in Taiwan that will manufacture and sell the ICROS™Tape, a tape for semiconductor manufacturing.

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171022005001/en/

ICROS(TM)Tape (Photo: Business Wire)

ICROS(TM)Tape (Photo: Business Wire)

The ICROS™Tape is a protective tape used for semiconductor manufacturing. It holds the world’s largest market share as a protective tape for the back grinding process of silicon wafer. The semiconductor market is experiencing growing demand attributable in part to the growth of mobile terminals. Demand is expected to continue to grow at a rapid clip due in part to the gathering momentum of growth in demand for semiconductors for Data Center and IoT-related applications. To respond to the growing demand, Mitsui Chemicals Tohcello will set up a manufacturing and sales base in Taiwan, aiming to build a stable supply system and expand its business domains in addition to increasing its supply capacity.

[Overview of the New Company]

Company Name Taiwan Tohcello Functional Sheet, Inc.
Business

Manufacturing and sales of tape for semiconductor manufacturing (ICROS™Tape)

Location Kaohsiung Park, Southern Taiwan Science Park, Luzhu District, Kaohsiung City , Taiwan (In process of application)
Capital 550mil. Taiwan dollars (Approx. 2bil. yen)
Capital Investor Mitsui Chemicals Tohcello, Inc. 100%
Production Capacity 3,800,000 m2/ year
Schedule (Plan)

Establishment of the company: November 2017
Commencement of commercial operation: September 2019

Mitsui Chemicals Tohcello will strengthen its manufacturing, sales, and engineering services to support high-quality products while continuing to bolster and expand its film and sheet business.

Contacts

Mitsui Chemicals, Inc.
Takashi Kawamoto, +81-3-6253-2100
Corporate Communications Division
takashi.kawamoto@mitsuichemicals.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr