11:58 uur 13-03-2023

Ricardo plc voltooit overname van Aither Pty. Ltd om zijn wateradviesdiensten uit te breiden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Ricardo plc, een wereldwijd strategisch, milieu- en ingenieursadviesbureau, kondigt vandaag de overname aan van Aither Pty Ltd., een toonaangevend Australisch adviesbureau op het gebied van water en natuurlijke hulpbronnen.

Aither heeft zijn hoofdkantoor in Melbourne, Australië, en heeft tot doel overheden en bedrijven te helpen betere beslissingen te nemen over wereldwijd belangrijke kwesties. Het ondersteunt klanten bij het navigeren door de onzekerheid en complexiteit door duidelijke, op feiten gebaseerde analyses, inzichten en adviezen te leveren. De adviesgebieden omvatten waterbeleid en -beheer, waterbedrijven en -infrastructuur, watermarkten, en veerkracht en aanpassing.

Aither wordt internationaal erkend om zijn unieke dienstenaanbod.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Natasha Perfect, Ricardo Natasha.perfect@ricardo.com

Elisabeth Cowell, SECNewgate ricardo@secnewgate.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr