13:44 uur 25-01-2023

Ricardo plc voltooit overname van E3-Modelling om de tools van het bedrijf voor milieumodellering te versterken

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Ricardo plc, een internationaal adviesbureau voor strategie, milieu en techniek, maakt vandaag de overname bekend van een belang van 93% in E3-Modelling S.A., een adviesbureau dat is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde empirische modellering van de energie-economie-milieu-keten.

Het 34-koppige team van E3M ontwikkelt en onderhoudt grootschalige modellen voor de sectoren energie, milieu en transport. De expertise van het bedrijf is gefocust op het ontwerp en de impactanalyse van de transitie van alle mogelijke soorten energieopwekkingstechnologieën, verschillende soorten alternatieve groene brandstoffen, energievraagefficiëntie en mobiliteitsherstructurering, rekening houdend met de impact van belangrijk energiebeleid op de economieën van landen in Europa en de rest van de wereld, met details over meer dan 50 economische activiteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Natasha Perfect, Ricardo Natasha.perfect@ricardo.com
Elisabeth Cowell, SECNewgate ricardo@secnewgate.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr