15:04 uur 09-03-2023

L&T Technology Services onthult CoE om reeks automobieloplossingen op AWS aan te bieden

Via deze CoE zal LTTS zijn automobieldiensten en -oplossingen inzetten om de digitale transformatie voor wereldwijde OEM’s te bevorderen

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor pure-play engineeringdiensten, heeft vandaag een nieuw Centre of Excellence (CoE) in Mysore (Karnataka, India) aangekondigd, dat gebruik maakt van de kracht van de cloud met Amazon Web Services (AWS). Het CoE zal LTTS in staat stellen om zijn suite van geavanceerde technologieën gericht op de toekomst van mobiliteit om te zetten en de time-to-market voor eindklanten te verkorten. Door gebruik te maken van de infrastructuur van AWS, biedt LTTS de mogelijkheid om AWS te gebruiken ter ondersteuning van de automobielindustrie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.basu@ltts.com
T: +91-80-67675707

Check out our twitter: @NewsNovumpr