19:00 uur 02-03-2023

Clarity AI opgenomen in jaarlijkse lijst van Fast Company van Most Innovative Companies ter wereld 2023

Het toonaangevende technologieplatform voor duurzaamheid sluit zich aan bij OpenAI, NASA en meer

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Clarity AI is opgenomen in de prestigieuze jaarlijkse lijst van Fast Company van Most Innovative Companies ter wereld 2023.

De lijst van dit jaar belicht ondernemingen die vooroplopen in hun respectieve industrieën en de weg vrijmaken voor de innovaties van morgen. Deze bedrijven zetten de standaard met enkele van de grootste prestaties van de moderne wereld.

“Wij innoveren voortdurend om beleggers, bedrijven en consumenten te helpen een duurzamere wereld te creëren”, aldus Rebeca Minguela, oprichter & CEO van Clarity AI. “Bedankt, Fast Company, voor de erkenning van de vooruitgang die we blijven boeken bij het op de markt brengen van sociale en ecologische impact. Ik kan niet trotser zijn op het Clarity AI-team en onze prestaties tot nu toe.”

Clarity AI werd in 2017 opgericht met één missie, namelijk maatschappelijke impact naar de markten brengen. In 2022 breidde Clarity AI haar aanbod van duurzaamheidsproducten uit naar de consumentenmarkt door samen te werken met en in te stappen bij toonaangevende e-commercebedrijven en platforms. Hierdoor kunnen meer dan 150 miljoen shoppers over de hele wereld winkelen met duurzaamheid in gedachten. Clarity AI heeft ook haar strategische partnerschappen en klantenbestand binnen de wereldwijde beleggingswereld uitgebreid en bedient nu meer dan $ 30 biljoen aan beheerd vermogen (~30% van het wereldwijde beheerde vermogen) via zijn klantennetwerk. De redacteuren en schrijvers van

Fast Company zijn op zoek gegaan naar de bedrijven die wereldwijd de grootste vooruitgang boeken op het gebied van innovatie. De redactie beoordeelde de nominaties die via de open aanmeldingsprocedure binnenkwamen.

Most innovative companies ter wereld is Fast Company‘s signatuur franchise en een van de meest verwachte uitgaven van het jaar. Het biedt een blik uit de eerste hand op de inspirerende en innovatieve inspanningen van ondernemingen in alle sectoren van de economie.

“Wat een bijzonder en spannend jaar is het geweest om de meest innovatieve bedrijven van dit jaar te eren. De lijst van dit jaar bevat een aantal van de meest baanbrekende bedrijven die onze wereld elke dag veranderen, van oude organisaties zoals McDonald’s tot nieuwkomers zoals MrBeast en instellingen zoals NASA. Iedereen op deze lijst doet iets compleet en is uniek anders, toch hebben ze allemaal één ding gemeen: innovatie,” aldus Brendan Vaughan, hoofdredacteur van Fast Company. Het

Most Innovative Companies nummer (maart/april 2021) is nu hier online beschikbaar en is daarnaast in de vorm van een app via iTunes te verkrijgen, en vanaf 14 maart in de kiosken. De hashtag is #FCMostInnovative.

——————

Over Clarity AI

Clarity AI is een technologieplatform voor duurzaamheid dat gebruik maakt van machine learning en big data om investeerders, organisaties en consumenten inzichten te verschaffen op het gebied van milieu en maatschappij. Clarity AI’s capaciteiten zijn een essentieel hulpmiddel voor end-to-end duurzaamheidsanalyse op het gebied van beleggen, bedrijfsonderzoek, benchmarking, e-commerce voor consumenten en wettelijke rapportage. Vanaf januari 2023 analyseert het platform van Clarity AI meer dan 70.000 bedrijven, 360.000 fondsen, 198 landen en 199 lokale overheden. Dit vormt de breedste gegevensdekking op de markt met tot 13 keer meer dan andere toonaangevende spelers. Een manier waarop Clarity AI haar missie om maatschappelijke impact op markten te bewerkstelligen waarmaakt, is door ervoor te zorgen dat haar capaciteiten rechtstreeks in de workflows van klanten worden geïntegreerd met partners als BlackRock – Aladdin, Refinitiv, een LSEG-bedrijf, BNP Manaos, Allfunds en SimCorp. Bovendien bereiken de duurzaamheidsinzichten van Clarity AI meer dan 150 miljoen consumenten bij meer dan 400.000 handelaren op het Klarna-platform. Clarity AI heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten, en haar klantennetwerk beheert tientallen biljoenen aan activa en omvat bedrijven als Invesco, Nordea, BlackRock, Santander, Wellington en BNP Paribas. clarity.ai

Over Fast Company

Fast Company is het enige mediamerk dat zich volledig toelegt op het vitale kruispunt van business, innovatie en design, en betrekt de meest invloedrijke leiders, bedrijven en denkers bij de toekomst van het bedrijfsleven. Fast Company met hoofdkantoor in New York City, wordt uitgegeven door Mansueto Ventures LLC, samen met de zusterpublicatie Inc., en is online te vinden op www.fastcompany.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarity AI Media Contact
Edelman

clarityAI@edelmansmithfield.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr