20:35 uur 28-02-2023

Diligent voegt PwC Canada, Vervantis, Clarity AI en andere bedrijven aan zijn groeiende lijst van partners toe en breidt het vermogen tot integratie met het toonaangevende GRC-platform in de sector uit

Het Diligent Partner-programma biedt partners toegang tot het uitgebreide portfolio van GRC- en ESG-oplossingen van Diligent om organisatiegegevens te koppelen en bedrijven te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, de wereldleider in moderne governance die SaaS-oplossingen biedt voor governance, risico, compliance en ESG, heeft vandaag nieuwe partnerschappen aangekondigd als antwoord op de groeiende vraag naar verbonden inzichten binnen organisaties. Het Diligent Partner-programma stelt partners in staat waarde toe te voegen voor hun klanten, zodat zij nieuwe omzetstromen kunnen genereren door een enkele bron aan te bieden voor al hun behoeften op het gebied van governance, risico en compliance (GRC) en milieu, maatschappij en corporate governance (ESG).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
Julia Hanbury

Senior Marketing Communications Manager, Diligent

+1 778-822-6411

Jhanbury@diligent.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr