17:26 uur 23-02-2023

Thales kiest L&T Technology Services en Qualcomm om 5G-privénetwerken in stedelijke spoorwegen mogelijk te maken

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een wereldwijd toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in technische dienstverlening, heeft bekend gemaakt dat het geselecteerd is door Thales als aanbieder van de volgende generatie op 5G-gebaseerde connectiviteitsoplossingen, inclusief een samenwerking met Qualcomm Technologies, Inc., waardoor het bedrijf geavanceerde oplossingen kan bieden ten behoeve van stedelijke spoorwegexploitanten.

De chip-naar-cloud expertise van LTTS vormt het fundament van de oplossing, evenals haar technologische portfolio van verbonden IoT-apparaten en 5G-kleine cellen gebaseerd op Qualcomm Technologies, waarmee oplossingen worden ontwikkeld en toegepast binnen de internationale 5G-privénetwerkindustrie, met een digitaal aanbod gericht op het versnellen van de transformatie in verschillende sectoren, waaronder spoornetwerken, de ruimtevaart en de automobielsector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersoon:
Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@LTTS.com; T: +91-80-67675707

Thales, persinlichtingen
Grondtransport
Chrystelle Dugimont

E: chrystelle.dugimont@thalesgroup.com T: +33 (0) 6 25 15 72 93

Qualcomm contactpersonen
Pete Lancia, zakelijke communicatie

Telefoon: 1-858-845-5959

E-mail: corpcomm@qualcomm.com

Mauricio Lopez-Hodoyan, investeerdersrelaties

Telefoon: 1-858-658-4813

E-mail: ir@qualcomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr