23:31 uur 22-02-2023

Mavenir introduceert Converged Packet Core-oplossing voor hybride en multi-cloudimplementatie met Red Hat

Levert een geïntegreerde end-to-end kant-en-klare containeroplossing die al is geïmplementeerd bij serviceproviders wereldwijd

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de Network Software Provider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen die op elke cloud draaien, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn Converged Packet Core-oplossing heeft gelanceerd die draait op Red Hat OpenShift. Hiermee wordt een volledig gecontaineriseerde en geautomatiseerde oplossing geleverd, gebouwd op een op services gebaseerde open architectuur voor publieke, private, hybride, edge en on-premises cloudimplementatie. Het draait op algemeen bruikbare, commercial-off-the-shelf (COTS) hardware die verkrijgbaar is bij toonaangevende serverleveranciers en kan worden geïmplementeerd en gebruikt zonder enige afhankelijkheid van de onderliggende infrastructuur, waardoor het netwerk flexibel, wendbaar en programmeerbaar wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen bij Mavenir PR:
PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (VS)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr