00:14 uur 08-02-2023

Gallium Semiconductor onthult geavanceerde productiefaciliteit in de Filippijnen

LAGUNA, Filipijnen–(BUSINESS WIRE)– Gallium Semiconductor, een toonaangevende ontwerper en fabrikant van RF-vermogenstransistorproducten, kondigt met trots de opening aan van zijn geavanceerde productiefaciliteit in Laguna, Filippijnen. De inauguratie vond plaats op 3 februari 2023 en werd geleid door dhr. Henk Thoonen, Vice President Global Operations van Gallium Semi, en dhr. Kin Tan, adviseur van het bedrijf.

Deze nieuwe productielijn beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde RF-vermogenstransistortechnologie die is ontworpen om klanten over de hele wereld te bedienen. Het Gallium Semi-team zet zich in om RF-eindversterkerapparaten van wereldklasse te leveren in DFN-, QFN-, ACC- en ACP-pakketten. Ze beschikken over uitstekende operationele en technische capaciteiten die essentieel zijn om hoogwaardige producten op de markt te brengen.

Dankzij de geavanceerde technologie die in de nieuwe faciliteit wordt gebruikt, kan Gallium Semi zijn klanten oplossingen bieden die voorop lopen. Deze technologie zal het bedrijf helpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar RF-vermogenstransistors en -versterkers en om zijn positie als toonaangevende leverancier van hoogwaardige oplossingen voor 5G-communicatie-, lucht- en ruimtevaart- en defensie-, en multimarkttoepassingen te verstevigen.

“We zijn trots om de opening van onze geavanceerde productiefaciliteit in Laguna aan te kondigen,” aldus dhr. Henk Thoonen. “Deze investering is een bewijs van onze inzet om onze klanten de best mogelijke oplossingen en diensten te bieden. Onze nieuwe productielijn, uitgerust met de nieuwste montage- en testtechnologieën, stelt ons in staat onze wereldwijde klanten beter van dienst te zijn en hoogwaardige producten te blijven leveren die aan hun behoeften voldoen.”

Gallium Semiconductor zet zich in voor het leveren van innovatieve en kosteneffectieve RF-stroomoplossingen aan zijn klanten, en de nieuwe productiefaciliteit is een cruciale stap in de richting van het bereiken van dat doel.

Over Gallium Semiconductor:

De missie van Gallium Semiconductor is om massale commercialisering mogelijk te maken van op galliumnitride (GaN) gebaseerde halfgeleideroplossingen voor mobiele 5G-communicatie-, lucht- en ruimtevaart- en defensie- en industriële, wetenschappelijke en medische toepassingen. We combineren de beste wereldwijde talenten op het gebied van engineering tot productieactiviteiten met ervaren bedrijfsleiders om kosteneffectief halfgeleiders met de hoogste prestaties en efficiëntie te leveren voor de volgende generatie RF-, microgolf- en millimetergolfsystemen. Ga naar www.galliumsemi.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Gallium Semiconductor

Paul Chia

VP Sales and Marketing

E-mail: pchia@galliumsemi.com
Website: www.galliumsemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr