16:13 uur 27-09-2022

Gallium Semiconductor onthult nieuw GaN-transistorproductportfolio

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Gallium Semiconductor, een innovatieve leverancier van RF Gallium Nitride (GaN)-halfgeleideroplossingen, onthulde vandaag zijn uitgebreide portfolio van RF Power Transistor-producten op de European Microwave Week 2022-conferentie.

Op de conferentiestand (#B25) toont Gallium Semi een grote verscheidenheid aan GaN-oplossingen voor 5G-infrastructuur, lucht- en ruimtevaart en defensie, openbare veiligheid en industriële, wetenschappelijke en medische (ISM) toepassingen. Belangrijke producthoogtepunten zijn onder meer:

  • Bekende goede matrijzen van GaN-apparaten die optimaal zijn ontworpen voor een lage thermische weerstand en een verzadigd uitgangsvermogen hebben van 10 tot 400 watt.
  • Ongeëvenaarde GaN-transistoren in voordelige kunststof DFN-pakketten met hoge betrouwbaarheid en uitstekende warmteafvoer
  • Gebruiksvriendelijke breedband en vooraf afgestemde GaN-transistoren in luchtholtepakketten
  • Innovatieve tweesporige transistoroplossingen voor 5G-netwerken met uitstekende digitale voorvervormingscapaciteit

Deze producten leveren optimale prestaties voor uitgangsvermogen, versterking, efficiëntie en bandbreedte. “Klanten blijven vragen om RF-vermogensversterkers die hoge prestaties leveren met een hoog rendement,” aldus Michael Guyonnet, Vice President Networks van Gallium Semi. “Onze innovatieve GaN-oplossingen bieden baanbrekende prestaties die klanten nodig hebben voor hun kritische communicatie-, radar- en ISM-toepassingen.” De nieuwe RF-vermogenstransistoren en -evaluatiekaarten zijn momenteel beschikbaar voor een staalname voor in aanmerking komende klanten. De volledige productcatalogus van Gallium Semi in elektronisch formaat is te downloaden op www.galliumsemi.com/downloads.

Voor meer informatie en verkoopcontacten kunt u terecht op www.galliumsemi.com.

Over Gallium Semiconductor

De missie van Gallium Semiconductor is het mogelijk maken van massale commercialisering van op Gallium Nitride (GaN) gebaseerde halfgeleideroplossingen voor 5G mobiele communicatie, lucht- en ruimtevaart en defensie en industriële, wetenschappelijke en medische toepassingen. Wij combineren de beste wereldwijde talenten, van engineering tot productieactiviteiten, met ervaren bedrijfsleiders om op kosteneffectieve wijze halfgeleiders met de hoogste prestaties en efficiëntie te leveren voor de volgende generatie RF-, microgolf- en millimetergolfsystemen. Bezoek ons op www.galliumsemi.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA

Gallium Semiconductor Corporate:

Paul Chia

Vice President, Sales & Marketing

Tel.: +65-9835-5033

E-mailadres: pchia@galliumsemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr