13:34 uur 19-05-2022

Gallium Semiconductor viert de feestelijke opening van zijn Nijmeegse R&D-centrum

NIJMEGEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Gallium Semiconductor is verheugd de grootse opening van zijn Europese R&D-centrum aan te kondigen tijdens een ceremonie in Nijmegen aan Kerkenbos 1224.

De ceremonie van vandaag werd georganiseerd door de Chief Executive Officer van Gallium Semi, dhr. Kin Tan en zijn Vice President Operations, dhr. Henk Thoonen. Dhr. Thoonen is tevens de locatiedirecteur Nijmegen. Gallium Semi verwelkomde veel van zijn gewaardeerde klanten, partners en verkopers uit de Europese regio om het R&D-centrum te leren kennen.

“Nijmegen was een voor de hand liggende keuze voor het nieuwe Europese R&D-centrum van Gallium Semi,” aldus Kin Tan, CEO van Gallium Semi. “De gemeente Nijmegen blijft investeren in de kenniseconomie en is een aantrekkelijke vestigingsplaats voor hightechbedrijven en hun medewerkers.”

Het kantoor in Nijmegen is een passend onderkomen voor de Europese ingenieurs van Gallium Semi die RF-halfgeleideroplossingen ontwerpen en ontwikkelen ter ondersteuning van 5G en andere netwerken. Nijmegen vormt het hart van de RF-vermogenstechnologie en stelt Gallium Semi in staat zijn team uit te breiden met talent van wereldklasse.

Ben van den Broek, Projectmanager Internationaal voor de Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL was aanwezig bij de feestelijke opening. “Gallium Semi is een geweldige aanvulling op de levendige halfgeleiderindustrie in Nederland. De keuze voor Nijmegen als Europees R&D-centrum vergroot de wereldwijde aantrekkelijkheid van onze regio vanwege de getalenteerde pool van professionals en de nabijheid van klanten.”

“We zijn erg trots op onze nieuwe activiteiten hier,” verklaarde Henk Thoonen, VP Operations van Gallium Semi. “Het centrum is ontworpen om de groei van ons R&D-team te ondersteunen, dat zich zal concentreren op de ontwikkeling van innovatieve producten en technologieën om de volgende generatie mobiele communicatie mogelijk te maken.”

Over Gallium Semiconductor

De missie van Gallium Semiconductor is om massale commercialisering van op galliumnitride (GaN) gebaseerde halfgeleideroplossingen voor mobiele 5G-communicatie, ruimtevaart en defensie en industriële, wetenschappelijke en medische toepassingen mogelijk te maken. We combineren de beste wereldwijde talenten, van engineering tot productieactiviteiten, met ervaren bedrijfsleiders om op kosteneffectieve wijze halfgeleiders met de hoogste prestaties en efficiëntie te leveren voor RF-, microgolf- en millimetergolfsystemen van de volgende generatie. Ga naar www.galliumsemi.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gallium Semiconductor Corporate:
Paul Chia

Vice President, Sales & Marketing

Tel.: +65-9835-5033

E-mail: pchia@galliumsemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr