04:40 uur 07-02-2023

KEMRI en NEC kondigen proeven aan met biometrisch gebaseerd vaccinatiemanagementsysteem voor pasgeboren kinderen in Kenia

NAIROBI, Kenia en TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Het Kenya Medical Research Institute (KEMRI), NEC Corporation (NEC; TOKYO: 6701) en de universiteit van Nagasaki hebben een digitaal, op biometrie gebaseerd vaccinatiemanagementsysteem ontwikkeld voor pasgeboren kinderen in Kenia. Validatie van dit systeem wordt uitgevoerd door het KEMRI door middel van een klinisch onderzoek dat in september 2022 van start is gegaan in het Kinango Sub-County Hospital in Kwale.

Het digitale systeem dat wordt geleverd door NEC, een toonaangevend bedrijf op het gebied van integratie van IT- en netwerktechnologieën, en KEMRI, een van Afrika’s toonaangevende onderzoeksinstellingen, helpt de vaccinatiegeschiedenis en -planning effectief en naadloos te beheren met behulp van vingerafdrukidentificatie voor pasgeboren kinderen en stemherkenning voor zorgverleners.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joseph Jasper

j-jasper(at)nec.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr