03:43 uur 07-02-2023

IDC MarketScape benoemt Medidata tot leider in Life Science R&D Risk-Based Monitoring Solutions Vendor Assessment

IDC MarketScape merkte op:

  • “Overweeg Medidata wanneer u op zoek bent naar een verenigd modulair cloudgebaseerd technologieplatform, technologie-implementatie en -integratie, key risk indicator (KRI)-bibliotheken, sterke RBQM-domeinexpertise, training en intelligente locatieselectie voor RBQM.”
  • “De analysemodellen van Medidata zijn gebaseerd op rijke historische en branchebenchmarkgegevenssets verspreid over duizenden onderzoeken en locaties en bieden inzichten gedurende de levenscyclus van onderzoeken.”

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Medidata, een bedrijf van Dassault Systèmes, heeft aangekondigd dat het is gepositioneerd als leider in de ‘Worldwide Life Science R&D Risk-Based Monitoring Solutions 2022 Vendor Assessment (doc #US48061722)’ van IDC MarketScape. De IDC MarketScape-evaluatie beoordeelde de uitgebreide RBQM-mogelijkheden (Risk-Based Quality Management) van Medidata, waaronder Medidata Detect, dat klinische activiteitenteams de mogelijkheid biedt om proactief risico’s voor gegevensintegriteit en patiëntveiligheid te bewaken en te beperken.

“Onze positie in de IDC MarketScape komt voort uit het succes dat onze klanten behalen met Medidata’s toonaangevende analyses, Detect en ons aanbod van professionele diensten,” aldus Fareed Melhem, senior vice president, Medidata AI. “Klinische onderzoeken zijn sneller en hebben veel meer gegevens dan ooit tevoren, wat een seismische verschuiving vereist in de manier waarop klinische activiteiten- en gegevensbeheerteams die gegevens kunnen en moeten bewaken en analyseren om bruikbare inzichten af te leiden.”

Medidata Detect is het end-to-end data- en risicobewakingsplatform dat functieoverschrijdende operationele teams de mogelijkheid biedt om risico’s voor de gegevensintegriteit en patiëntveiligheid te identificeren, te documenteren, te bewaken en te beperken. Detect-gebruikers hebben toegang tot op rollen gebaseerde activiteiten en workflows die worden ondersteund door realtime gegevens, visualisaties en geautomatiseerde inzichten voor een betere planning en verhoogde efficiëntie.

Zoals bij al zijn oplossingen, worden RBQM-klanten ondersteund door het Medidata Professional Services-team – erkende experts met diepgaande expertise op het gebied van klinische onderzoeken. Het team ondersteunt snelle implementatie en activering door de klant, procesverbeteringen, verandermanagement, bedrijfstransformatie, en speelt een cruciale rol bij ROI-maximalisatie.

Over de IDC MarketScape

Het IDC MarketScape-leveranciersbeoordelingsmodel is ontworpen om een overzicht te geven van de concurrentiepositie van ICT-leveranciers (informatie- en communicatietechnologie) in een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie maakt gebruik van een rigoureuze scoremethodologie op basis van zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria die resulteert in een enkele grafische illustratie van de positie van elke leverancier binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk raamwerk waarin het product- en serviceaanbod, de capaciteiten en strategieën, en de huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van IT- en telecommunicatieleveranciers zinvol kunnen worden vergeleken. Het raamwerk biedt kopers van technologie ook een 360-graden beoordeling van de sterke en zwakke punten van huidige en toekomstige leveranciers.

Medidata is een volledige dochteronderneming van Dassault Systèmes, dat met zijn 3DEXPERIENCE-platform gepositioneerd is om de digitale transformatie van biowetenschappen in het tijdperk van gepersonaliseerde geneeskunde te leiden met het eerste volledige wetenschappelijke en zakelijke platform, van onderzoek tot commercialisering.

Over Medidata

Medidata leidt de digitale transformatie van de biowetenschappen en schept hoop voor miljoenen patiënten. Medidata helpt bij het genereren van het bewijs en de inzichten om bedrijven in farmaceutische, biotech-, medische hulpmiddelen en diagnostiek en academische onderzoekers te helpen bij het versnellen van waarde, het minimaliseren van risico’s en het optimaliseren van resultaten. Meer dan een miljoen geregistreerde gebruikers verdeeld over meer dan 2.000 klanten en partners hebben toegang tot ‘s werelds meest vertrouwde platform voor klinische ontwikkeling, commerciële en praktijkgegevens. Medidata, een bedrijf van Dassault Systèmes (Euronext Parijs: FR0014003TT8, DSY.PA), heeft zijn hoofdkantoor in New York City en heeft kantoren over de hele wereld om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Ontdek meer op www.medidata.com en volg ons via @Medidata

Over Dassault Systèmes

Dassault Systèmes, het 3DEXPERIENCE-bedrijf, is een katalysator voor menselijke vooruitgang. We bieden bedrijven en mensen collaboratieve virtuele 3D-omgevingen om duurzame innovaties voor te stellen. Door virtuele tweelingervaringen van de echte wereld te creëren met ons 3DEXPERIENCE-platform en onze toepassingen, verleggen onze klanten de grenzen van innovatie, leren en productie om een duurzamere wereld voor patiënten, burgers en consumenten te bereiken. Dassault Systèmes biedt waarde aan meer dan 300.000 klanten van elke omvang, in alle sectoren, in meer dan 140 landen. Ga voor meer informatie naar www.3ds.com

3DEXPERIENCE, het Compass-pictogram, het 3DS-logo, CATIA, BIOVIA, GEOVIA, SOLIDWORKS, 3DVIA, ENOVIA, NETVIBES, MEDIDATA, CENTRIC PLM, 3DEXCITE, SIMULIA, DELMIA en IFWE zijn commerciële handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Dassault French Systèmes, een Frans ‘société européenne’ (handelsregister van Versailles # B 322 306 440), of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tom Paolella

Senior Director, Corporate Communications & Affairs

+1-848-203-7596

thomas.paolella@3ds.com

Paul Oestreicher

External Communications Director

+1-917-522-4692

paul.oestreicher@3ds.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr