17:08 uur 06-02-2023

RevBits Eindpuntbeveiliging compleet en met succes ingezet in een PoC van een overheidsinstelling voor een echte Air-Gapped omgeving

MINEOLA, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– RevBits kondigt aan dat het zijn beveiligingsoplossing voor eindpunten met succes heeft ingezet in een echte air-gapped omgeving voor een federale overheidsinstantie.

RevBits Eindpuntbeveiliging (RB/EPS) is een volledig uitgeruste, robuuste beveiligingsoplossing voor eindpunten van de volgende generatie. De detectie- en blokkeringsmogelijkheden zijn gebaseerd op een drie-fasen analyse-engine die gebruik maakt van traditionele AV signature scanning, een geavanceerd machine learning model en een geavanceerd gedragsanalyse protocol. De Phoenix-module van de oplossing controleert op veelvoorkomende exploitmethoden om extra bescherming te bieden.

De EDR-module verbetert de beveiliging van eindpunten en de beperking van bedreigingen en biedt de markt de meest uitgebreide forensische en controlemogelijkheden die men zich kan voorstellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neal Hesterberg

Vice-president van bedrijfsontwikkeling

RevBits

neal.hesterberg@revbits.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr