20:38 uur 02-10-2023

RevBits breidt haar capaciteit voor bescherming van USB-apparaten verder uit in haar Endpoint Security & EDR-oplossing, waarmee een ongeëvenaarde granulaire beleidsomgeving wordt geboden

MINEOLA, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– RevBits kondigt aan dat het haar reeds robuuste beleidsomgeving voor USB-apparaten verder heeft versterkt in haar Endpoint Security & EDR-oplossing door een veld toe te voegen om serienummers van apparaten te definiëren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231002955936/nl/

RevBits Endpoint Security & EDR is een Endpoint Security-oplossing van de nieuwste generatie die volledige bescherming tegen malware biedt via haar analysemotor in drie fasen en de diepste EDR-module op de markt. De EDR-module van deze oplossing biedt volledige forensische analyse en endpoint-mitigatiefuncties en een in de VS gepatenteerde technologie voor het beschermen van het kernprogramma via haar anti-rootkit functie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neal Hesterberg

Vicevoorzitter bedrijfsontwikkeling

neal.hesterberg@revbits.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr