20:14 uur 22-05-2023

RevBits voltooit ontwikkeling voor zijn Privileged Access Management-oplossing om volledig inzetbaar te zijn in een True Air Gapped-omgeving

MINEOLA, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– RevBits kondigt aan dat het met succes de architecturale ontwikkeling van zijn bevoorrechte toegangsbeheeroplossing voor implementatie in een echte air-gapped omgeving heeft voltooid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230522005006/nl/

RevBits Privileged Access Management (RB/PAM) is een geavanceerde oplossing voor toegangsbeheer met zeven modules en uitgebreide sessieregistratie die toetsaanslagen en video vastlegt. Deze unieke mogelijkheden voor toegangscontrole en uit meerdere modules bestaande aanbiedingen verminderen de inspanningen op het gebied van leveranciersrelatiebeheer en verhogen de waarborgen voor toegangsbeheer.

RevBits PAM heeft twee Amerikaanse patenten: een browsergebaseerde zero-knowledge encryptie- en authenticatieautoriteit die zich uitstrekt tot verschillende hardwarebeveiligingsoplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neal Hesterberg

Vice President Business Development

RevBits

neal.hesterberg@revbits.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr