20:51 uur 02-02-2023

Fluence geselecteerd als LED-technologiepartner door grote cannabiskwekers in groeiende Portugese markt

Portugese telers hebben de toonaangevende technologie van Fluence gebruikt om betere opbrengsten en een efficiënter teeltproces te realiseren

AUSTIN, Texas & ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een vooraanstaande wereldwijde leverancier van energie-efficiënte LED-verlichtingsoplossingen voor commerciële cannabis- en voedselproductie, ondersteunt de wijdverbreide uitbreiding van medicinale cannabisteeltactiviteiten van farmaceutische kwaliteit in Portugal.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230202005219/nl/

Fluence LEDs in action at the Key Leaves facility in Portugal (Photo: Business Wire)

Fluence LEDs in action at the Key Leaves facility in Portugal (Photo: Business Wire)

De Portugese cannabiswetten behoren tot de meest vooruitstrevende ter wereld en het bestaande licentiesysteem loopt voor op de meeste andere Europese landen. Portugal decriminaliseerde persoonlijk cannabisgebruik in 2001 en legaliseerde medicinaal gebruik in 2018. Sindsdien zijn er 20 officiële vergunningen voor de productie, verwerking, import, export of een combinatie van categorieën van cannabis afgegeven, en Fluence is gekozen om verlichting te leveren voor meer dan de helft van deze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor EMEA,

Silvia Nagyova

silvia.nagyova@fluence-led.com
+49 160 93335045

Voor Noord-Amerika,

Callie Neatherlin

callie@redfancommunications.com
512-439-9720

Check out our twitter: @NewsNovumpr