20:02 uur 01-02-2023

Mavenir bewijst AMD-technologie in zijn Open RAN OpenBeam™ Portfolio radio en geconvergeerde pakketkern

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de Network Software Provider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native software die op elke cloud draait, kondigt vandaag nieuwe initiatieven aan in samenwerking met AMD om Communication Service Providers (CSP’s) te helpen bij hun overgang naar cloud-native telecommunicatienetwerken.

Als eerste hebben Mavenir en AMD samengewerkt in Open RAN om toonaangevende radiotechnologie te bouwen. Mavenir heeft de AMD Zynq™ Ultrascale+™ RFSoC apparaten opgenomen in Mavenir’s OpenBeam™ Radio Portfolio en via dit partnerschap blijven beide bedrijven samenwerken om nieuwe functionaliteit, functies en mogelijkheden voor klanten te introduceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR Contactpersoon:
PR@mavenir.com

Maryvonne Tubb (US)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr