18:55 uur 26-01-2023

Merz Aesthetics presenteert nieuwe gegevens over productveiligheid en -efficiëntie op IMCAS World Congress 2023

Datapresentaties geven updates over de portfolio van het bedrijf, inclusief botulinum toxine, Ultherapy®, Radiesse® en Belotero®

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Merz Aesthetics biedt op het International Master Course on Aging Science (IMCAS) World Congress 2023 in totaal 10 presentaties, waarin het productassortiment voor medische esthetica wordt belicht en wordt ingespeeld op de veranderende behoeften van een steeds diverser wordende samenleving en snel veranderende patiëntendemografie. Dit jaar is het IMCAS een hybride evenement, waaraan deelnemers vanaf donderdag 26 januari tot zaterdag 28 januari live in Parijs of virtueel kunnen deelnemen.

“Merz Aesthetics kijkt op lange termijn en met verantwoordelijkheidsgevoel naar de manier waarop patiënten worden behandeld – vooral omdat mensen uit een steeds breder spectrum leeftijdsgroepen en sociaaleconomische en etnische achtergronden medisch esthetische behandelingen zoeken”, aldus Terri Phillips, M.D., hoofd medische zaken van Merz Aesthetics.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Diana Trojanus

EMEA Communicaties

Merz Aesthetics GmbH

Media@merz.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr