17:21 uur 01-02-2024

Merz Aesthetics stelt nieuwe gegevens voor op gebied van regeneratieve esthetica tijdens het 2024 IMCAS World Congress

De voorgestelde gegevens bieden updates over de portfolio van het bedrijf, waaronder botulinetoxine, Radiesse®, Ultherapy® en Belotero®

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Tijdens het 2024 IMCAS World Congress (International Master Course on Aging Science) stelt Merz Aesthetics in totaal 5 samenvattende overzichten voor die toegespitst zijn op regeneratieve esthetica en hoe haar productportfolio daaraan bijdraagt. De IMCAS van dit jaar is de 25e editie van het grootste wetenschappelijke estheticacongres ter wereld dat aanvangt op donderdag 1 februari en doorgaat tot zaterdag 3 februari.

“Merz Aesthetics kijkt ernaar uit om deze nieuwe bevindingen te delen, omdat die sterk wetenschappelijk bewijs leveren om het evoluerende domein van regeneratieve esthetica te ondersteunen,” aldus Terri Phillips, M.D., Chief Medical Affairs Officer van Merz Aesthetics.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Diana Trojanus

Communicatie EMEA

Merz Aesthetics GmbH

Media@merz.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr