14:15 uur 21-01-2023

Empire State Building start vieringen in verband met nieuwe maanjaar 2023

‘Het beroemdste gebouw ter wereld’ viert het Jaar van het Konijn met torenverlichtingsceremonie, muzikaal optreden, eet-pop-ups en feestelijke displays op het observatorium en in de ramen van Fifth Avenue

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Het Empire State Building gaf vandaag de aftrap voor de viering van het nieuwe maanjaar met een torenverlichtingsceremonie en muziekoptreden; feestelijke pop-up met NYC-voedselverkoper Sheng Mary Bakery; een hoekdisplay op het iconische observatorium op de 86e verdieping van het gebouw; en onthulling van de raaminstallatie in de Fifth Avenue Lobby ter ere van het Jaar van het Konijn van de Chinese dierenriem.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230120005464/nl/

EMPIRE STATE BUILDING KICKS OFF LUNAR NEW YEAR CELEBRATIONS

EMPIRE STATE BUILDING KICKS OFF LUNAR NEW YEAR CELEBRATIONS

“We zijn verheugd om onze jaarlijkse viering van het nieuwe maanjaar voort te zetten en geluk te verspreiden onder de Chinese gemeenschap hier in de Verenigde Staten, in China en over de hele wereld,” aldus Jean-Yves Ghazi, president van het Empire State Building Observatory. “Het nieuwe maanjaar is het perfecte moment voor Chinese bezoekers om de beste uitzichten van New York City in zich op te nemen en onze vernieuwde Observatory Experience en de meeslepende tentoonstellingen te ontdekken terwijl ze deze vreugdevolle feestdag vieren.”

Voor het eerst sinds 2020 hield het Empire State Building samen met de Chinese consul-generaal van New York een persoonlijke verlichtingsceremonie om Chinees Nieuwjaar en het Lentefestival te vieren. De ceremonie werd afgesloten met een traditioneel optreden in de lobby van het observatorium.

De iconische Fifth Avenue Lobby-ramen van het ESB werden onthuld met dynamische beelden die het Jaar van het Konijn van de Chinese dierenriem vieren, met het silhouet van het dier tussen kleurrijke landschappen van Chinese lantaarns, bloemen en bomen, te zien tot 15 februari. Een dimensionale hoekfoto-display siert nu de noordwestelijke hoek van het 86th Floor Observatory-dek, met lantaarns, bloesems en bloemenurnen in een gouden boog. De Sheng Mary Bakery uit Flushing zal van 20 t/m 29 januari op de 86e verdieping van het gebouw verblijven om vanaf de openingstijd tot 15:00 uur traditionele Chinese lekkernijen aan te bieden.

Vanavond kunnen New Yorkers naar de hemel kijken om de wereldberoemde torenlichten van het Empire State Building rood te zien oplichten ter ere van het nieuwe maanjaar.

Meer informatie over de torenlichten van het Empire State Building vindt u online.

Over het Empire State Building

Het Empire State Building, het ‘meest beroemde gebouw ter wereld,’ eigendom van Empire State Realty Trust, Inc. (ESRT: NYSE), torent 1.454 feet (443 meter) boven Midtown Manhattan uit, van basis tot antenne. De $ 165 miljoen kostende vernieuwing van de Empire State Building Observatory Experience creëert een geheel nieuwe ervaring met een speciale gasteningang, een interactief museum met negen galerijen en een opnieuw ontworpen 102nd Floor Observatory met kamerhoge ramen. De reis naar het wereldberoemde 86th Floor Observatory, het enige 360-graden openluchtobservatorium met uitzicht op New York en daarbuiten, oriënteert bezoekers voor hun hele New York City-ervaring en omvat alles van de iconische geschiedenis van het gebouw tot de huidige plaats in de popcultuur. Meer informatie op www.esbnyc.com. Uitgeroepen tot ‘America’s Favorite Building’ door het American Institute of Architects, ‘s werelds populairste reisbestemming door Uber, de #1 attractie in de Verenigde Staten in Travelers’ Choice Best of the Best 2022 van Tripadvisor en de #1 New York City-attractie door Lonely Planet, verwelkomt jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers van over de hele wereld.

Sinds 2011 wordt het gebouw volledig aangedreven door hernieuwbare windenergie, en de vele verdiepingen huisvesten voornamelijk een breed scala aan kantoorhuurders zoals LinkedIn en Shutterstock, evenals winkelopties zoals STATE Grill and Bar, Tacombi en Starbucks. Ga voor meer informatie en kaartjes voor de Observatory Experience naar esbnyc.com of volg Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, YouTube of TikTok van het gebouw.

Categorie: observatorium

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Empire State Realty Trust
Brock Talbot

347-804-7863

btalbot@esrtreit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr