10:00 uur 19-01-2023

Digi International lanceert Digi ConnectCore® Services, een softwarematig fundament voor het beheren en beveiligen van SOM’s uit de Digi ConnectCore-familie

Digi ConnectCore® Cloud Services en Digi ConnectCore® Security Services stellen OEM’s in staat veilige IoT-toepasisngen met uitstekende beheermogelijkheden te creëren en tegelijkertijd de productkwaliteit, technische ondersteuning en klantervaring bij verbonden apparaten te verbeteren

ConnectCore® MP15 system-on-module, waarin gebruik wordt gemaakt van de STM32MP157C-microprocessor van STMicroelectronics, is nu beschikbaar in ontwikkelaarskits

HOPKINS, Minnesota–(BUSINESS WIRE)– Digi International (NASDAQ: DGII, www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen (Internet of Things), connectiviteitsproducten en services, heeft vandaag twee Digi ConnectCore®-softwareservices gelanceerd: Digi ConnectCore® Cloud Services en Digi ConnectCore® Security Services.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Peter Ramsay

Global Results Communications

digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Check out our twitter: @NewsNovumpr