09:00 uur 13-03-2023

Digi breidt IoT-oplossingen voor medische, slimme energie en industriële sectoren uit met de nieuwste toevoeging aan de MP1-familie van System-On-Modules.

Digi ConnectCore MP13 Low-Profile draadloze module integreert Wi-Fi, Bluetooth en bekabelde connectiviteit zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit van het ontwerp

HOPKINS, Minn., VS–(BUSINESS WIRE)– Digi International (NASDAQ: DGII, www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet of Things (IoT)-oplossingen, connectiviteitsproducten en -diensten, en een ST Authorized Partner, heeft vandaag Digi ConnectCore® MP13 onthuld, het nieuwste lid van zijn Digi ConnectCore® MP1-familie van system-on-modules (SOM’s), ontworpen voor duurzaamheid, schaalbaarheid en veeleisende productlevenscycli.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230313005136/nl/

Digi ConnectCore MP13 System-on-Module unveiled at Embedded World 2023 (Graphic: Business Wire)

Digi ConnectCore MP13 System-on-Module unveiled at Embedded World 2023 (Graphic: Business Wire)

Een compact, draadloos en veilig systeem-op-module gebaseerd op de STMicroelectronics STM32MP133C MPU, Digi ConnectCore MP13 behoort tot de kleinste SOM’s in de industrie met vooraf gecertificeerde Wi-Fi 5 en Bluetooth® 5.2.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Ramsay

Global Results Communications

digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Check out our twitter: @NewsNovumpr