17:19 uur 04-04-2024

Digi International presenteert de nieuwe Digi ConnectCore® MP25 System-on-Module voor Computer Vision-toepassingen van de volgende generatie op Embedded World 2024

Veelzijdige, draadloze en veilige system-on-module op basis van de STM32MP25-processor van STMicroelectronics verbetert de efficiëntie, verlaagt de kosten en ondersteunt randverwerking voor innovatieve nieuwe apparaten

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– Digi International (NASDAQ: DGII, www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet of Things (IoT) connectiviteitsproducten en -diensten, is klaar om de draadloze en zeer energiezuinige Digi ConnectCore ® MP25 system-on-module (SOM) te introduceren op Embedded World 2024. Met AI en machine learning-mogelijkheden, een geïntegreerde neurale verwerkingseenheid en beeldsignaalprocessor, is Digi ConnectCore MP25 ontworpen voor de volgende generatie computer vision-toepassingen in kritische sectoren zoals industrie, medisch, energie en transport.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240404727477/nl/

Digi International to unveil the new Digi ConnectCore® MP25 System-on-Module for next-gen computer vision applications at Embedded World 2024. Versatile, wireless and secure system-on-module based on the STMicroelectronics STM32MP25 processor improves efficiency, reduces costs and enables edge processing for innovative new devices. (Graphic: Business Wire)

Digi International to unveil the new Digi ConnectCore® MP25 System-on-Module for next-gen computer vision applications at Embedded World 2024. Versatile, wireless and secure system-on-module based on the STMicroelectronics STM32MP25 processor improves efficiency, reduces costs and enables edge processing for innovative new devices. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Peter Ramsay

Global Results Communications

digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Check out our twitter: @NewsNovumpr