15:26 uur 09-01-2023

Amory Somers Vine is de nieuwe CX-directeur van Expereo

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Expereo, de grootste leverancier van managed netwerkoplossingen wereldwijd, verwelkomt Amory Somers Vine, Director of Customer Experience, in haar gelederen. Deze recente benoeming vindt plaats terwijl Expereo een wereldwijde investeringsstrategie implementeert om in alle regio’s maatwerk te kunnen bieden op het gebied van klantenervaring, dat overeenkomt met haar internationale aanbod van diensten op topniveau.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221221005423/nl/

Pictured: Amory Somers Vine. (Photo: Business Wire)

Pictured: Amory Somers Vine. (Photo: Business Wire)

Somers Vine maakt de overgang naar Expereo van NTT Ltd waar zij vorm en leiding gaf aan hun wereldwijde Client Experience & Insight Center of Excellence. Door klantresultaten af te stemmen op gegevensanalyses en een breder inzicht in klanten, wist haar team een compleet beeld op te bouwen van belangrijke klanten en segmenten. Zij heeft een uitstekende staat van dienst in het creëren van bedrijfsrelevante functies die feitelijke, contextuele en bruikbare informatie leveren waardoor klanten centraal worden gesteld binnen de besluitvorming.

“Ik ben ervan overtuigd dat het doelmatig ontwerpen van onderling verbonden werknemers- en klantenervaringen zakelijke en financiële impact oplevert,” aldus Somers Vine. “Dit betekent dat de focus moet liggen op mogelijkheden voor bedrijfsverbetering middels feedback, het gebruik van procesoriëntatie, datagedreven besluitvorming, digitale automatisering en samenwerking om zo klantervaringen en mogelijkheden tot het verkrijgen van inzichten op te bouwen die door de hele organisatie kunnen worden toegepast.”

Ben Elms, Chief Revenue Officer van Expereo, zei: “Vanwege haar expertise in het opbouwen van door datagedreven inzichten ondersteunde klantervaringen, is Amory de perfecte kandidaat voor het vergroten van Expereo’s klantervaringen op regionaal en internationaal niveau. Ik ben dan ook bijzonder verheugd dat zij onderdeel van ons team wordt. Dit is het begin van een geweldige samenwerking om Expereo in 2023 naar nieuwe hoogtes te brengen, waarbij klanten te allen tijden het hart van ons bedrijf vormen.”

De aangekondigde aanstelling van Somers Vine komt na een jaar van dynamische groei voor Expereo, waarbij zij voortdurend in hun teams blijven investeren om een naadloze klantervaring te leveren en te voorzien in de behoeftes van hun klanten aan betrouwbare connectiviteit met flexibele, op maat gemaakte oplossingen, waar zij zich ter wereld ook bevinden.

Over Expereo

Expereo is de toonaangevende leverancier van managed netwerkoplossingen, waaronder Global Internet, SD-WAN/SASE en Enhanced Internet. Met haar uitgebreide internationale bereik, is Expereo de vertrouwde partner van 30% van de bedrijven in de Fortune 500. Het ondersteunt zakelijke en overheidswebsites in meer dan 190 landen en helpt haar klanten bij het verbeteren van de productiviteit en de maximale inzet van hun netwerken en clouddiensten met de wendbaarheid, flexibiliteit en waarde van het internet, met optimale netwerkprestaties .

Expereo werd in Februari 2021 overgenomen door Vitruvian Partners. Deze internationale groeikapitaal- en overnamefirma heeft een meerderheidsbelang verworven in de vooraanstaande Europese private-equity firma Apax Partners SAS.

Bezoek voor meer informatie: www.expereo.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emily Pearce

emily.pearce@expereo.com

Katy Caughman-Peacock

katy@mediafrenzyglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr