17:18 uur 05-01-2023

Nieuw onderzoek toont aan dat het Masimo Patient SafetyNet™ artsen helpt bij het terugbrengen van het aantal en de frequentie van reanimaties, het reanimatiesucces verbeteren en de verblijfsduur in het ziekenhuis en sterftecijfers verminderen

NEUCHATEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag de resultaten aan van een vóór-en-na onderzoek gepubliceerd in PLoS ONE waarin dr. Ahmed Balshi en zijn collega’s van het King Saud Medical City ziekenhuis in Riyad, Saoedi-Arabië, de impact evalueren van de doeltreffendheid van spoed interventie teams in ziekenhuizen bij het toepassen van patiëntenbewaking op afstand via het Masimo Patient SafetyNet™. Op basis van hun vergelijking van de resultaten vóór en na het inzetten van het veiligheidsnet voor patiëntenbewaking, concluderen zij dat de spoed interventie teams vaker in actie moesten komen voor de “na” groep, maar dat deze groep in prevalentie en frequentie significant minder cardiopulmonale resuscitatie (CPR) nodig had en dat hun verblijfsduur in het ziekenhuis beduidend korter was. Ook de ziekenhuissterftecijfers waren beduidend lager voor deze groep.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230104006032/nl/

Masimo Patient SafetyNet™ with Replica® and Root® (Graphic: Business Wire)

Masimo Patient SafetyNet™ with Replica® and Root® (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon media:
Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr