11:02 uur 08-05-2023

Cambridge University Hospitals breidt virtueel zorgprogramma uit met Masimo W1™

NEUCHATEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag aan dat Cambridge University Hospitals NHS Foundation Trust, U.K. het Masimo W1™ geavanceerde gezondheidshorloge gaat gebruiken in haar telehealth- en telemedicineprogramma’s. De Masimo W1, die nauwkeurige, continue metingen van belangrijke fysiologische parameters biedt, is in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar als een medisch apparaat dat geïntegreerd is met het Masimo SafetyNet®-platform voor patiëntenbeheer op afstand.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230507005045/nl/

Masimo W1™ (Photo: Business Wire)

Masimo W1™ (Photo: Business Wire)

Joe Kiani, Oprichter en CEO van Masimo: “Masimo W1 vertegenwoordigt niet alleen de toekomst van persoonlijke gezondheid, maar speelt ook een vitale rol in de uitbreiding van gezondheidszorg op afstand.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr