15:32 uur 22-06-2023

Hospital La Fe breidt Telehealth-programma uit met Masimo W1™ voor preoperatieve patiënten

Spaans topziekenhuis bouwt voort op het succes van zijn postoperatieve telemonitoringprogramma met Masimo SafetyNet®

NEUCHATEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) heeft vandaag aangekondigd dat het Hospital La Fe in Valencia, Spanje, haar telehealth en telemonitoring programma uitbreidt met het Masimo W1™ geavanceerde gezondheidshorloge. Masimo W1, die nauwkeurige, continue metingen van belangrijke fysiologische parameters biedt, is buiten de VS beschikbaar als een medisch apparaat dat geïntegreerd kan worden met het Masimo SafetyNet®-platform voor patiëntenbeheer en telehealth op afstand. Hospital La Fe, een van de hoogst aangeschreven ziekenhuizen in Spanje en de wereld, gebruikt sinds vorig jaar Masimo SafetyNet met Radius PPG® draadloze monitoring als onderdeel van zijn programma voor een verbeterd hersteltraject voor postoperatieve patiënten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230621558155/nl/

Masimo W1™ and Hospital La Fe, Valencia, Spain (Photo: Business Wire)

Masimo W1™ and Hospital La Fe, Valencia, Spain (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr