17:25 uur 03-01-2023

Nieuw prospectief onderzoek evalueert de nauwkeurigheid van Masimo SpHb® niet-invasieve en continue hemoglobinemonitoring tijdens geplande keizersnede

Masimo SpHb toonde “klinisch aanvaardbare nauwkeurigheid” van hemoglobinemetingen, zelfs bij een laag hemoglobinegehalte

NEUCHATEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag de bevindingen aan van een prospectief onderzoek gepubliceerd in het Egyptian Journal of Anesthesia, waarin dr. Mohamed Ibrahim Beleta en zijn collega’s van de Universiteit van Caïro de nauwkeurigheid van niet-invasieve en continue hemoglobinemonitoring met Masimo SpHb® evalueren voor patiënten met een antepartum bloeding tijdens een geplande keizersnede. De onderzoekers vonden significante positieve correlaties tussen SpHb en invasieve hemoglobinewaarden (Hb-waarden), en ze concludeerden: “Bij patiënten die een geplande keizerschede ondergaan en een antepartum bloeding hebben, toonde continue SpHb middels de Masimo Pulse CO-Oximetry een klinisch aanvaardbare nauwkeurigheid van Hb-metingen in vergelijking met invasieve Hb, zelfs bij een laag hemoglobinegehalte.”

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230102005096/nl/

Masimo Root® with SpHb® and PVi® (Photo: Business Wire)

Masimo Root® with SpHb® and PVi® (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr