03:15 uur 16-11-2022

Midea VRF gaat wereldwijd en is op koers voor hogesnelheidslijn Jakarta-Bandung

JAKARTA, Indonesië–(BUSINESS WIRE)– De G20 Bali-top presenteerde de nieuwste bouwresultaten van de Jakarta-Bandung High-speed Railway (HSR), de eerste hogesnelheidslijn in Zuidoost-Azië. Met een totale lengte van 142 kilometer en een maximale ontwerpsnelheid van 350 kilometer per uur is de lijn de markering van het feit dat Indonesië het ‘hogesnelheidsspoortijdperk’ heeft betreden. Midea biedt professionele HVAC-oplossingen en veelzijdige diensten en zorgt voor ‘Midea Coolness’ voor de Jakarta-Bandung HSR met 126 ODU’s en 705 IDU’s van Midea VC Pro.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221115006016/nl/

Midea VC Pro VRFs have been used in Jakarta-Bandung High-Speed Railway (HSR), Dubai Expo and many other overseas projects. (Graphic: Business Wire)

Midea VC Pro VRFs have been used in Jakarta-Bandung High-Speed Railway (HSR), Dubai Expo and many other overseas projects. (Graphic: Business Wire)

Het HVAC-project is een essentiële ondersteuning van apparatuur voor de Jakarta-Bandung HSR. De Jakarta-Bandung-spoorweg ligt in de tropische regenwoudklimaatzone van het eiland Java en wordt beïnvloed door het equatoriale klimaat. De exploitant van de HSR heeft een betrouwbaar en stabiel centraal airconditioningsysteem nodig om zich aan te passen aan de werkomstandigheden met hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid zonder uitvaltijd en om effectief de constante temperatuur van de ruimte van de HSR-gebouwen te handhaven.

Met een leidende positie in de wereldwijde HVAC-industrie voorziet Midea Building Technologies de Jakarta-Bandung HSR van professionele airconditioningoplossingen. De multi-fluid-chip-vloeistofkoeltechnologie kan de elektrische besturingsonderdelen op tijd koelen en kan de gemiddelde temperatuur van de elektrische besturingsonderdelen met ongeveer 8 graden verminderen, waardoor een sterke koeling in omgevingen met hoge temperaturen kan worden gehandhaafd. In termen van corrosieweerstand kunnen de ODU’s van de VC Pro VRF’s nog steeds stabiel werken onder de ernstige corrosie van een zoutvervuilende omgeving door experimentele tests te simuleren.

Naast de problemen van een groot bouwgebied en een hoge bevolkingsstroom in het HSR-station, is locatie 4, waarvoor Midea MBT het bod heeft gewonnen (met zes gebouwtypen zoals stationsgebouwen, appartementsgebouwen, enz.), de meest complexe locatie voor de installatie van centrale airconditioning voor de Jakarta-Bandung HSR. Bovendien was in Indonesië de aanschaf van installatiemateriaal voor het project op veel manieren beperkt. Alle aspecten moesten worden geëvalueerd in het selectieproces. Ook het airconditioningontwerpplan werd steeds opnieuw geactualiseerd en steeds verder verfijnd. Ten slotte werden de optimale kwaliteit en efficiëntie van het HVAC-installatieproject bereikt door de combinatie van multitype-ontwerp en multi-lay-outvorm.

Midea VC Pro VRF’s zijn ook gebruikt in de Dubai Expo en vele andere overzeese projecten. Nu heeft Midea Building Technologies zijn verkoop- en servicenetwerken gelokaliseerd op de internationale markt, waardoor een uitgebreide bedrijfslay-out ontstaan is, van kerntechnologie en originele producten tot gedifferentieerde oplossingen op maat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lori Luo

+86 13512784739

luory17@midea.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr