23:16 uur 27-02-2019

Een revolutionaire airconditioner onthuld door Midea op Climatización & Refrigeración – C&R 2019 in Madrid

MADRID–(BUSINESS WIRE)– Midea onthulde haar nieuwste topproduct BreezeleSS+ op Climatización & Refrigeración. BreezeleSS+ is de airconditioner die het hoogste niveau van luchtcomfort biedt en uitgebreide prestaties levert in alle aspecten: snelheid, zachtheid, surround, stilte, besparing en slimheid. Midea heeft de geheel nieuwe BreezeleSS+ duidelijk gepositioneerd als het apparaat voor hen die echt comfort willen. Het is exclusief ontworpen voor Europa en wordt in juni gelanceerd voor het publiek.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190227006019/nl/

BreezeleSS+ has everything to offer as a new breed of air conditioner, which excels in all aspects o ...

BreezeleSS+ has everything to offer as a new breed of air conditioner, which excels in all aspects of Speed, Soft, Surround, Silence, Saving and Smart. (Photo: Business Wire)

C&R is een van de toonaangevende beurzen voor airconditioning-, ventilatie-, koelings- en verwarmingstechnologie in Europa, die plaatsvindt op IFEMA van 26 februari 2019 t/m 1 maart 2019. Midea lanceert als een van de toonaangevende merken in de branche verschillende nieuwe luchtbehandelingsoplossingen en -technologieën die veel aandacht hebben gekregen, met name het gloednieuwe type split-airconditioner, BreezeleSS+.

BreezeleSS+ is de eerste airconditioner ontworpen voor het hoogste niveau van luchtcomfort met het ‘BreezeleSS+ Tech-systeem.’ Het is een geheel nieuwe snelle koelervaring, want de temperatuur van de luchtuitlaat kan binnen 40 seconden dalen tot 23 graden Celsius en ook de kamertemperatuur kan binnen één minuut dalen. Met de buitengewone openingshoek van 70 mm over de hele breedte van de luchtuitlaat aan de voorzijde en de turbosnelheid van het dwarsstroomventilatiewiel, kan de koelte snel worden gegenereerd en verspreid om de kamer snel te vullen. Elke BreezeleSS+ is uitgerust met Midea’s exclusieve ‘TwinFlap™’, een dubbele deflectorstructuur met 7928 minigaatjes, waardoor de airconditioner de koelte direct kan richten en op zachte wijze verspreiden. De minigaatjes zijn ontworpen in verschillende richtingen en afmetingen om de koele luchtstroom onmiddellijk te verzachten en te verspreiden, zonder dat handmatige aanpassing nodig is en watercondensatie ontstaat. De BreezeleSS+ biedt ook de 360° surround-technologie voor gelijkmatige en snelle koeling dankzij de exclusief ontworpen zijluchtuitlaat in S-vleugelvorm.

Met de voortdurende innovatie en het streven naar de beste gebruikerservaring herdefinieert BreezeleSS+ de hightech airconditioning met zorg voor de mens. Het is een revolutionaire immersieve koelervaring die mensen niet langer verkoudheid laat oplopen, pijn vanwege de stevige en sterke tocht die voorheen als onvermijdelijk werd gezien, en die zorgt voor een werkelijk bevredigende sensatie – net als Zephyr, de god van de meest gunstige westenwind.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Proexpo Communications Limited
Olivia Ou
Oliviaou81@gmail.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr