10:17 uur 13-10-2022

Watts Water Technologies kondigt winstvrijgave en telefonische vergadering aan voor het derde kwartaal van 2022

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS), zal op donderdag 3 november 2022 om 9.00 uur een live webcast van zijn telefonische vergadering houden om de resultaten van het derde kwartaal van 2022 te bespreken. am Eastern Daylight Time. Watts Water Technologies, Inc. zal zijn financiële resultaten voor deze periode bekendmaken in een persbericht dat op woensdag 2 november 2022 na sluiting van de markt zal worden uitgegeven.

Deze oproep is toegankelijk via het gedeelte Investor Relations van de website van het bedrijf op www.watts.com. Na de webcast zal een gearchiveerde versie van de oproep tot 3 november 2023 beschikbaar zijn op hetzelfde adres.

Watts Water Technologies, Inc. is via zijn familie van bedrijven een wereldwijde fabrikant met hoofdkantoor in de VS die een van de breedste productlijnen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit ter wereld levert. Watts Waterbedrijven en -merken bieden innovatieve oplossingen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Ga voor meer informatie naar www.watts.com.

Watts Water Technologies Announces Third Quarter 2022 Earnings Release and Conference Call

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS), will hold a live webcast of its conference call to discuss Third Quarter 2022 results on Thursday, November 3, 2022, at 9:00 a.m. Eastern Daylight Time. Watts Water Technologies, Inc. will announce its financial results for this period in a press release to be issued after market close on Wednesday, November 2, 2022.

This call can be accessed by visiting the Investor Relations section of the Company’s website at www.watts.com. Following the webcast, an archived version of the call will be available at the same address until November 3, 2023.

Watts Water Technologies, Inc., through its family of companies, is a global manufacturer headquartered in the USA that provides one of the broadest plumbing, heating, and water quality product lines in the world. Watts Water companies and brands offer innovative plumbing, heating, and water quality solutions for commercial, residential, and industrial applications. For more information visit www.watts.com.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Diane McClintock

Senior Vice President, FP&A and Investor Relations

Phone: 978-689-6153

Check out our twitter: @NewsNovumpr