11:53 uur 18-04-2023

Watts Water Technologies kondigt resultaten eerste kwartaal 2023 aan en houdt een conference call

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS), zal een live webcast houden van zijn conference call om de resultaten van het eerste kwartaal van 2023 te bespreken op donderdag 4 mei 2023, om 10:00 uur Eastern Standard Time. Watts Water Technologies, Inc. maakt zijn financiële resultaten voor deze periode bekend in een persbericht dat op woensdag 3 mei 2023 na sluiting van de markt wordt gepubliceerd.

De telefonische vergadering kan worden bijgewoond via het gedeelte Investor Relations van de website van de onderneming op www.watts.com. Na de webcast zal een gearchiveerde versie van de telefonische vergadering beschikbaar zijn op hetzelfde adres tot 3 mei 2024.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Diane McClintock

Senior Vice President, FP&A en Investor Relations

Telefoon: 978-689-6153

Check out our twitter: @NewsNovumpr