02:08 uur 03-05-2023

Watts Water Technologies, Inc. kondigt driemaandelijks dividend aan

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) heeft vandaag aangekondigd dat de onderneming een driemaandelijks dividend van zesendertig cent ($ 0,36) per aandeel zal uitkeren op elk uitstaand aandeel van de gewone aandelen van klasse A en gewone aandelen van klasse B van het Bedrijf, te betalen op 15 juni 2023 aan de geregistreerde aandeelhouders aan het einde van de handel op 1 juni 2023.

Watts Water Technologies, Inc. is via zijn familie van bedrijven een wereldwijde fabrikant met hoofdkantoor in de VS die een van de breedste sanitair-, verwarmings- en waterkwaliteitsproductlijnen ter wereld levert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Diane McClintock

Senior Vice President, FP&A & Investor Relations

Tel.: 978-689-6153

E-mail: investorrelations@wattswater.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr