09:31 uur 16-09-2022

OCP kondigt de datum van de winst voor het tweede kwartaal en de eerste helft van 2022 aan

CASABLANCA, Marokko–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A. (“OCP” of het “Bedrijf”), een wereldleider in de kunstmestindustrie, zal op donderdag 22 september 2022 haar resultaten over het tweede kwartaal en het eerste halfjaar van 2022 bekendmaken. zal beschikbaar zijn voor houders van obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele kopers, effectenanalisten en marktmakers op het OCP Intralinks-portaal vanaf 9.00 uur EDT, 14.00 uur. Marokko en Londense tijd (GMT+1).

Het senior management van OCP organiseert een telefonische vergadering om de resultaten van het tweede kwartaal en de eerste helft van 2022 te bespreken om 10:00 uur EDT, 15:00 uur. Marokko en Londense tijd (GMT+1) op donderdag 22 september 2022 voor houders van obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele kopers, effectenanalisten en marktmakers.

OCP Announces Date of Second Quarter and First Half 2022 Earnings

CASABLANCA, Morocco–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A. (“OCP” or the “Company”), a global leader in the fertilizer industry, will release its second quarter and first half 2022 results on Thursday, September 22, 2022. The results will be available to holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers on the OCP Intralinks portal from 9:00 a.m. EDT, 2:00 p.m. Morocco and London time (GMT+1).

OCP senior management will host a conference call to discuss second quarter and first half 2022 results at 10:00 a.m. EDT, 3:00 p.m. Morocco and London time (GMT+1) on Thursday, September 22, 2022 for holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers.

Eligible parties that have not already registered for access to the Intralinks portal may do so by contacting the Investor Relations Department by emailing g.laraki@ocpgroup.ma.

About OCP

OCP is a global leader in the fertilizer industry, backed by almost a century’s production history. OCP has exclusive access to the largest phosphate rock reserve base in the world. It is one of the lowest cost producers of phosphate rock in the industry and has become a leading player in production and trade volumes across the phosphate value chain. OCP employs 21,000 people and contributes to regional development through its mining and fertilizer operations, and through its sustainability program.

For more information visit: www.ocpgroup.ma.

Contacts

OCP – Investor Relations

Ghita Laraki, +212 522 924 183

g.laraki@ocpgroup.ma

Check out our twitter: @NewsNovumpr