07:35 uur 19-03-2021

OCP kondigt datum aan van winst over vierde kwartaal en volledig jaar 2020

CASABLANCA, Marokko – (BUSINESS WIRE) – OCP SA (“OCP” of het “Bedrijf”), een wereldleider in de kunstmestsector, zal op donderdag 25 maart 2021 de resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar 2020 bekendmaken en zal beschikbaar zijn voor houders van obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele kopers, effectenanalisten en marktmakers op het OCP Intralinks-portaal vanaf 9.00 uur EST, 14.00 uur Marokko tijd (GMT + 1) en 13:00 uur Londense tijd (GMT).

Het senior management van OCP zal om 10.00 uur EST, 15.00 uur een teleconferentie houden om de resultaten van het vierde kwartaal en het volledige jaar 2020 te bespreken. Marokko tijd (GMT + 1) en 14.00 uur Londense tijd (GMT) op donderdag 25 maart 2021 voor houders van obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele kopers, effectenanalisten en marktmakers.

In aanmerking komende partijen die zich nog niet hebben geregistreerd voor toegang tot het Intralinks-portaal, kunnen dit doen door contact op te nemen met de afdeling Investor Relations door een e-mail te sturen naar g.laraki@ocpgroup.ma.

OCP Announces Date of Fourth Quarter and Full Year 2020 Earnings

CASABLANCA, Morocco–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A. (“OCP” or the “Company”), a global leader in the fertilizer industry, will release its fourth quarter and full year 2020 results on Thursday, March 25, 2021. The results will be available to holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers on the OCP Intralinks portal from 9:00 a.m. EST, 2:00 p.m. Morocco time (GMT+1), and 1:00 p.m. London time (GMT).

OCP senior management will host a conference call to discuss fourth quarter and full year 2020 results at 10:00 a.m. EST, 3:00 p.m. Morocco time (GMT+1), and 2:00 p.m. London time (GMT) on Thursday, March 25, 2021 for holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers.

Eligible parties that have not already registered for access to the Intralinks portal may do so by contacting the Investor Relations Department by emailing g.laraki@ocpgroup.ma.

About OCP

OCP is a global leader in the fertilizer industry, backed by almost a century’s production history. OCP has exclusive access to the largest phosphate rock reserve base in the world. It is one of the lowest cost producers of phosphate rock in the industry and has become a leading player in production and trade volumes across the phosphate value chain. OCP employs 21,000 people and contributes to regional development through its mining and fertilizer operations, and through its sustainability program.

For more information visit: www.ocpgroup.ma.

Contacts

OCP – Investor Relations

Ghita Laraki, +212 522 924 183

g.laraki@ocpgroup.ma

Check out our twitter: @NewsNovumpr