09:54 uur 15-09-2021

OCP kondigt datum van winst tweede kwartaal en eerste helft 2021 aan

CASABLANCA, Marokko–(BUSINESS WIRE)– OCP SA (“OCP” of het “Bedrijf”), een wereldleider in de kunstmestindustrie, zal op dinsdag 21 september 2021 haar resultaten over het tweede kwartaal en de eerste helft van 2021 bekendmaken. zal beschikbaar zijn voor houders van de obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele kopers, effectenanalisten en marktmakers op het OCP Intralinks-portaal vanaf 9.00 uur EDT, 14.00 uur Marokko en Londense tijd (GMT+1).

Het senior management van OCP zal om 10:00 uur EDT, 15:00 uur een telefonische vergadering houden om de resultaten van het tweede kwartaal en de eerste helft van 2021 te bespreken. Marokko en Londense tijd (GMT+1) op dinsdag 21 september 2021 voor houders van obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele kopers, effectenanalisten en market makers.

In aanmerking komende partijen die zich nog niet hebben geregistreerd voor toegang tot de Intralinks-portal, kunnen dit doen door contact op te nemen met de afdeling Investor Relations door een e-mail te sturen naar g.laraki@ocpgroup.ma.

OCP Announces Date of Second Quarter and First Half 2021 Earnings

CASABLANCA, Morocco–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A. (“OCP” or the “Company”), a global leader in the fertilizer industry, will release its second quarter and first half 2021 results on Tuesday, September 21, 2021. The results will be available to holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers on the OCP Intralinks portal from 9:00 a.m. EDT, 2:00 p.m. Morocco and London time (GMT+1).

OCP senior management will host a conference call to discuss second quarter and first half 2021 results at 10:00 a.m. EDT, 3:00 p.m. Morocco and London time (GMT+1) on Tuesday, September 21, 2021 for holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers.

Eligible parties that have not already registered for access to the Intralinks portal may do so by contacting the Investor Relations Department by emailing g.laraki@ocpgroup.ma.

About OCP

OCP is a global leader in the fertilizer industry, backed by almost a century’s production history. OCP has exclusive access to the largest phosphate rock reserve base in the world. It is one of the lowest cost producers of phosphate rock in the industry and has become a leading player in production and trade volumes across the phosphate value chain. OCP employs 21,000 people and contributes to regional development through its mining and fertilizer operations, and through its sustainability program.

For more information visit: www.ocpgroup.ma.

Contacts

OCP – Investor Relations

Ghita Laraki, +212 522 924 183

g.laraki@ocpgroup.ma

Check out our twitter: @NewsNovumpr