20:50 uur 27-07-2022

Egon Zehnder benoemt Rachael De Renzy Channer tot wereldwijd hoofd Sustainability

De nieuw gecreëerde functie markeert een van de eerste formele benoemingen als leider op het gebied van duurzaamheid in de top vijf van wereldwijde adviesbureaus voor executive search en leiderschap

ZÜRICH–(BUSINESS WIRE)– Rachael De Renzy Channer is benoemd tot wereldwijd hoofd Sustainability van Egon Zehnder, ‘s werelds meest vooraanstaande adviesbureau voor leiderschap.

De Renzy Channer, gevestigd in Londen, heeft de afgelopen drie jaar de wereldwijde Sustainability Practice Group bij Egon Zehnder geleid en heeft organisaties over de hele wereld geholpen hun cultuur, teams en leiders te ontwikkelen tot krachten voor het goede. Ze was co-auteur van het recente duurzaamheidsrapport van het bedrijf, waarin honderden leiders wereldwijd werden ondervraagd over de staat van duurzaamheid in hun organisaties. Voordat ze bij Egon Zehnder in dienst trad, leidde De Renzy Channer de strategie in verschillende bedrijven, waaronder Schneider Electric. Eerder in haar carrière diende ze 12 jaar in het Britse leger, waarbij een groot deel van haar militaire carrière werd besteed aan leiderschap en ontwikkeling.

“Ons bedrijf zet zich al jaren in voor het creëren van een duurzamere wereld, en Rachael zal zorgen voor meer zichtbaarheid, afstemming en toewijding aan het doel van ons bedrijf, namelijk Leiderschap voor een Betere Wereld,” aldus Edilson Camara, CEO van Egon Zehnder.

In haar functie als wereldwijd hoofd Sustainability zal De Renzy Channer de impactinspanningen van Egon Zehnder leiden, variërend van regionale tot wereldwijde duurzaamheidsinitiatieven, tot het stimuleren van DEI-transformatie en het contact leggen met andere organisaties om onze gedeelde wereld te verbeteren. “Egon Zehnder bevindt zich, net als veel andere organisaties, op een duurzaamheidstraject. We leren dat onze eigen vooruitgang nauw verbonden is met een verandering in mentaliteit en motivatie die op de eerste plaats moet komen,” verklaarde De Renzy Channer. “Duurzaamheid gaat nooit over het afvinken van vakjes, maar over het bevorderen van een meer inclusieve en duurzame wereld. Deze verandering begint van binnenuit en ik ben verheugd om dit traject in deze nieuwe rol voort te zetten met ons bureau.”

Over Egon Zehnder

Egon Zehnder is ‘s werelds meest vooraanstaande adviesbureau voor leiderschap en inspireert leiders om complexe vragen met menselijke antwoorden te beantwoorden. We helpen organisaties tot de kern van hun leiderschapsuitdagingen te komen en bieden eerlijke feedback en inzichten om leiders te helpen hun ware wezen en doel te realiseren. Onze 560 consultants in 62 kantoren en 35 landen zijn voormalige industriële en functionele leiders die naadloos samenwerken in verschillende regio’s, sectoren en functies om de volledige kracht van het bureau aan elke klant te leveren, elke keer weer.

Wij geloven dat we samen mensen, organisaties en de wereld kunnen transformeren door middel van leiderschap.

Ga voor meer informatie naar egonzehnder.com en volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stacy Drumtra, Global Marketing Co-Lead

stacy.drumtra@egonzehnder.com | T: +1 312 805 6736

Martin Klusmann, Global Marketing Co-Lead

martin.klusmann@egonzehnder.com | T: +49 1702360101

Check out our twitter: @NewsNovumpr