07:31 uur 22-06-2022

Digi International sluit zich aan bij het STMicroelectronics-partnerprogramma om systeem-op-module-oplossingen te bieden aan industriële, medische en transportmarkten

Wereldwijde IoT-leiders in Internet of Things-oplossingen bundelen hun krachten om het ontwerp van bedrijfsoplossingen te vereenvoudigen

HOPKINS, Minn.–(BUSINESS WIRE)– Digi International, (NASDAQ: DGII, www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet of Things (IoT)-oplossingen, connectiviteit producten en diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij de STMicroelectronics-partnerprogramma om het ontwerp van end-to-end-oplossingen te vereenvoudigen – waardoor de inspanningen op het gebied van productontwikkeling worden verminderd en de time-to-market wordt versneld – die beter voldoen aan de zakelijke behoeften van klanten.

“Omdat digitale transformatie de complexiteit van productontwerp uitdagingen vergroot, zal deelname als geautoriseerde ST-partner bedrijven helpen bij het implementeren van geavanceerde IoT-oplossingen die gebruikmaken van intelligente, verbonden edge-computing-ontwerpen”, zegt Andreas Burghart, senior productmanager voor Digi. “In strak gereguleerde markten zoals transport, gezondheidszorg en productie, zullen onze expertise en sterke punten bovenop de producten en technologieën van ST organisaties de schaalbaarheid en compatibiliteit bieden die ze nodig hebben om slimmere IoT-toepassingen te creëren. Onze kant-en-klare oplossingen bieden meer functies met lagere totale eigendomskosten om hen te helpen nieuwe niveaus van innovatie te ontketenen.”

Digi International Joins STMicroelectronics Partner Program to Provide System-on-Module Solutions to Industrial, Medical and Transportation Markets

Global IoT Leaders in Internet of Things Solutions Join Forces to Simplify Design of Enterprise Solutions

HOPKINS, Minn.–(BUSINESS WIRE)– Digi International, (NASDAQ: DGII, www.digi.com), a leading global provider of Internet of Things (IoT) solutions, connectivity products, and services, today announced it has joined the STMicroelectronics Partner Program to simplify the design of end-to-end solutions—reducing product development efforts and accelerating time to market—that better serve customers’ business needs.

“As digital transformation increases the complexity of product-design challenges, participating as an Authorized ST Partner will help enterprises deploy sophisticated IoT solutions that leverage intelligent, connected edge-computing designs,” said Andreas Burghart, senior product manager for Digi. “In tightly regulated markets such as transportation, healthcare, and manufacturing, our expertise and strengths layered on top of ST’s products and technologies will provide organizations with the scalability and compatibility they need to create smarter IoT applications. Our off-the-shelf solutions offer more features with a lower total cost of ownership to help them unleash new levels of innovation.”

STMicroelectronics, a global semiconductor leader serving customers across the spectrum of electronics applications, created the ST Partner Program to speed customer development efforts by identifying and highlighting to them companies with complementary products and services. Moreover, the program’s certification process assures that all partners are periodically vetted for quality and competence. For more information, please visit http://www.st.com/partners. For more information, visit: www.digi.com.

About Digi International

Digi International (NASDAQ: DGII) is a leading global provider of IoT connectivity products, services, and solutions. It helps companies create next-generation connected products and deploy and manage critical communications infrastructures in demanding environments with high levels of security and reliability. Founded in 1985, Digi has helped customers connect more than 100 million things and counting. For more information, visit www.digi.com.

Contacts

Peter Ramsay

Global Results Communications

digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Check out our twitter: @NewsNovumpr