00:11 uur 03-06-2022

Everbridge demonstreert de kracht van operationele en maatschappelijke veerkrachtinnovatie op het European Women in Technology Event, op 8 en 9 juni in Amsterdam

  • Critical Event Management (CEM)-softwareleider fungeert als Gold Sponsor voor de vooraanstaande bijeenkomst van de Europese Women in Tech-gemeenschap
  • Stefica Divkovic, SVP EMEA, en Rachele Gianfranchi, Director Government Affairs van Everbridge presenteren: Technology for Good: The Power of Resilience

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldleider in critical event management (CEM) end nationale openbare waarschuwingsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de kracht van operationele en maatschappelijke veerkrachttechnologie zal demonstreren op de gerenommeerde European Women in Technology. Het evenement vindt volgende week plaats, op 8 en 9 juni in Amsterdam, en Everbridge zal dienen als een Gold Sponsor van het belangrijkste evenement dat de kracht van veerkracht viert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220602005610/nl/

Everbridge to Showcase the Power of Operational and Societal Resilience Innovation at European Women in Technology Event, June 8-9 in Amsterdam (Photo: Business Wire)

Everbridge to Showcase the Power of Operational and Societal Resilience Innovation at European Women in Technology Event, June 8-9 in Amsterdam (Photo: Business Wire)

European Women in Technology trekt meer dan 5.000 wereldleiders, disruptors en besluitvormers en zet de mensen, bedrijven en technologie in de schijnwerpers die vooruitgang in een veranderende wereld stimuleren. Stefica Divkovic, Senior Vice President van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), en Rachele Gianfranchi, Director Government Affairs van Everbridge, presenteren: Technology for Good: The Power of Resilience op 8 juni om 12:40 uur CET.

Nu werkgevers worden geconfronteerd met de verplichting om de veiligheid en het welzijn van werknemers te waarborgen, ondersteunt Everbridge-technologie overheden en organisaties bij het uitvoeren van deze mandaten. Als onderdeel van de Everbridge-presentatie zullen deelnemers:

  • Meer te weten komen over missiegebaseerde technologie om mensen veilig en uiteenlopende organisaties draaiende te houden
  • Luisteren naar persoonlijke en professionele verhalen over veerkracht in verband met oorlog, pandemieën en meer
  • Ontdekken wat er nodig is om maatschappelijke, zakelijke en persoonlijke veerkracht op te bouwen

Naast het werken met organisaties in EMEA aan hun veerkrachtstrategieën als SVP van EMEA bij Everbridge, heeft Stefica Divkovic al bijna drie decennia vrijwilligerswerk gedaan bij NGO’s die bijstand en verlichting bieden aan vrouwen en kinderen die getraumatiseerd zijn door oorlog.

Als hoofd van Government Affairs in EMEA heeft Rachele Gianfranchi haar carrière gewijd aan het creëren van positieve duurzame verandering door middel van openbaar beleid en strategie.

Everbridge zet zich in voor de ontwikkeling en implementatie van technologie om mensen veilig en organisaties draaiende te houden (Keep People Safe and Organizations RunningTM). Het bedrijf levert bedrijfsveerkrachtoplossingen aan 47 van de Fortune 50 en is de nr. 1 aanbieder van landelijke bevolkingswaarschuwingssystemen over de hele wereld.

Duizenden wereldwijde organisaties vertrouwen momenteel op het CEM-platform van Everbridge om bedreigingen te beoordelen, het welzijn van hun personeel te bewaken, snel waarschuwingen te communiceren, bedrijfsmiddelen te beschermen en de analyse van hun operationele reactie te versnellen. Bovendien implementeren meer lokale, staats- en nationale overheden over de hele wereld de Public Safety-oplossingen van Everbridge dan welke andere aanbieder dan ook, waardoor overheidsinstanties de mogelijkheid krijgen om tijd te besparen en levens te redden. Het Everbridge-platform bereikt inwoners en reizigers in meer dan 200 landen en gebieden in geval van natuurrampen: zoals overstromingen, zware stormen, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen en bosbranden; door de mens veroorzaakte bedreigingen: zoals geopolitieke, terroristische aanslagen en industriële ongevallen; en digitale bedreigingen: zoals ransomware, cyberaanvallen en IT-storingen.

Tijdens het European Women in Tech Event nodigt Everbridge deelnemers uit op stand #14 om een betere wereld te ontdekken door middel van Technology for Good, dat helpt bij de opbouw van persoonlijke, maatschappelijke en zakelijke veerkracht.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien (Keep People Safe and Organizations Running™). Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen, productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 6.200 klanten in 76 landen op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, risicolopers en hulpverleners die kunnen helpen te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatieapparaten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com, lees de blog van het bedrijf en volg het op Twitter en Facebook.

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat ‘toekomstgerichte verklaringen’ in de zin van de ‘veilige haven’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verklaringen over ons vermogen om onze operationele initiatieven uit te voeren, duurzame groei en verbeterde winstgevendheid te stimuleren, aanzienlijke waarde voor de aandeelhouders te genereren en de optionaliteit te vergroten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en waren gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als ‘verwachten,’ ‘anticiperen,’ ‘moeten,’ ‘geloven,’ ‘doel,’ ‘projecteren,’ “doelstellingen,’ ‘schatten,’ ‘potentieel,’ ‘voorspellen,’ ‘kunnen,’ ‘zullen,’ ‘konden,’ ‘van plan zijn,’ variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Deze risico’s en onzekerheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de implementatie van onze strategische herschikkings- of vereenvoudigingsstrategieën voor 2022 die mogelijk niet succesvol zijn; het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om met succes bedrijven en activa die we verwerven te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te vergroten; ons vermogen om de verkoop van onze toepassing voor massameldingen te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgeving; onze schattingen van marktkansen en voorspellingen van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn in het verleden niet op consistente basis winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid bereiken of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico’s; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties met onze kanaalpartners en technologiepartners te onderhouden; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen; acties van activistische investeerders die tegen ons worden gedreigd of begonnen, kunnen ertoe leiden dat we aanzienlijke kosten oplopen; en de andere risico’s die worden beschreven in onze risicofactoren die zijn besproken in deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2021, ingediend bij de SEC op 25 februari 2022. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Everbridge:
Jeff Young

Mediarelaties

jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Jim Gatta

Mediarelaties

jim.gatta@everbridge.com
215-290-3799

Check out our twitter: @NewsNovumpr