03:20 uur 24-05-2022

Fabasoft Approve is nu een autonoom bedrijf met beperkte aansprakelijkheid

Andreas Dangl wordt hoofd van innovatief digitaliseringsbedrijf

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Fabasoft Approve, het product voor het beheer van technische gegevens en documenten, gelanceerd door softwarefabrikant Fabasoft en sinds 2019 succesvol in de industrie, werd op 27 april 2022 een onafhankelijk bedrijf. Ondernemer Andreas Dangl zal het management van het nieuwe bedrijf voor digitaliseringsdiensten op zich nemen. Als bepalende leider in de Fabasoft Group was Dangl verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Fabasoft Cloud-technologie en was hij zowel de ideeëngenerator als de belangrijkste architect van softwareproducten, waaronder Fabasoft Approve. Hij bundelt nu zijn expertise in het bedrijf gevestigd in Linz (Oostenrijk) met de uitdrukkelijke bedoeling om de digitale wereld in de machine- en installatietechniek opnieuw vorm te geven en het navigeren daarin eenvoudiger te maken.

“Fabasoft Approve GmbH biedt het perfecte kader om nog gerichter aan de behoeften van onze industriële klanten te voldoen. We hebben opwindende tijden voor de boeg, waarin mijn team en ik, samen met onze klanten, het innovatieve potentieel van dit zeer dynamische en opwindende gebied nog vollediger zullen benutten,” stelt Andreas Dangl, Managing Director van Fabasoft Approve GmbH.

Fabasoft Approve verhoogt de kwaliteit in de hele supply chain

Het cloudgebaseerde documentbeheersysteem voor de industrie maakt gebruik van bedrijfsoverschrijdende processen om alle belanghebbenden bij het project in één gemeenschappelijke omgeving te verbinden en brengt de volledige informatielevenscyclus voor industriële producten digitaal in kaart. Dit geeft een optimale ondersteuning van het doel van de industrie om op alle gebieden de hoogste kwaliteit te bereiken. Met behulp van een low-code/no-code-aanpak kan het kant-en-klare product in zeer korte tijd worden aangepast aan specifieke eisen en biedt het maximale flexibiliteit. Een groot aantal interfaces vergemakkelijken de integratie in bestaande IT-systemen (zoals SAP).

De software wordt gebruikt door internationale referentieklanten, waaronder KSB, Siemens Energy, Primetals, Schwarzmüller en Georg Fischer. Het Fabasoft Approve-team zal op de Hannover Messe 2022 (in hal 4 op stand E54) informatieve live-demo’s houden voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het product.

Over Fabasoft Approve

Fabasoft Approve GmbH is de aanbieder van het gelijknamige cloudgebaseerde documentbeheersysteem voor de industriële sector. Gespecialiseerd in procesoplossingen voor Computer-Aided Quality (CAQ), technische documentatie en transmissiebeheer, ondersteunt het Europese digitaliseringsbedrijf bedrijven in de hele supply chain.

U kunt meer informatie vinden in de Fabasoft Approve Press Room, op www.fabasoft.com/approve, of volg ons op LinkedIn en Twitter @Fabasoft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabasoft Approve

Sandra Hofmann

Tel.: +43/732/606162-0

E-mail: sandra.hofmann@fabasoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr