06:31 uur 18-01-2023

Primetals Technologies vertrouwt op Fabasoft Approve voor veilig gegevensbeheer “Made in Europe”

Wereldwijd actieve staalfabrikant digitaliseert de uitwisseling van as-built documentatie met klanten

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Primetals Technologies vertrouwt op Approve op Fabasoft PROCECO voor traceerbare communicatie met klanten en fabrikanten. Bij grote projecten die tot drie jaar duren, moeten maar liefst 50.000 documenten van de fabrieksdocumentatie (as-built documentatie) veilig worden uitgewisseld.

Approve ondersteunt het “transmittal management” van de groep, d.w.z. de contractrelevante communicatie bij de coördinatie van technische documenten tussen het projectmanagement en zijn partners. Een directe dataverbinding met SAP P&E (Projects & Engineering Support) vervangt multi-stadia overdrachtstappen via interne drives en vermijdt handmatige inspanningen. “Met Approve hebben we een state-of-the-art, zeer aanpasbaar platform ontdekt voor het uitwisselen van technische documenten met onze klanten, leveranciers en interne projectleden”, verklaart Gerhard Guger, Head of Project Coordination Casting & ESP bij Primetals Technologies. Voor elk verzendpakket is een gestructureerde weergave van de complexe inhoud direct in de cloudomgeving beschikbaar voor gebruikers.

Veilige gegevensopslag en compliance

De pionier op het gebied van installatieapparatuur hecht veel belang aan gegevensbeveiliging bij de verwerking van gevoelige bedrijfsgegevens en beschermde knowhow. Met gegevensopslag in Oostenrijk en een zeer veilige, gecertificeerde technologische basis voldoet de software volledig aan deze eisen. “Als beveiligd klantenportaal biedt Approve het projectmanagement een transparante en uiterst gebruiksvriendelijke omgeving voor de overdracht van gevoelige documenten. De gestructureerde weergave van projectdocumenten en een intelligente zoekfunctie vergemakkelijken het werken met grote hoeveelheden documenten en zorgen voor traceerbaarheid tijdens de gehele duur van het project,” voegt Andreas Dangl, Managing Director van Fabasoft Approve, toe.

Meer gedetailleerde informatie hierover is te vinden in de casestudy “Efficient transfer of as-built documentation

Over Fabasoft Approve

Fabasoft Approve GmbH is een Europese softwareleverancier voor het beheer van technische gegevens en documenten in de industriële sector. Dankzij de eenvoudige aanpasbaarheid via no-code/low-code kunnen klantspecifieke eisen in een handomdraai worden geïmplementeerd. Het digitaliseringsbedrijf richt zich op use cases in kwaliteitsmanagement, technische documentatie en transmissiebeheer. Bedrijfsoverkoepelende processen verbinden interne en externe projectpartners op een gemeenschappelijk platform en brengen de volledige informatiecyclus voor industriële producten digitaal in kaart. Tal van grote internationale bedrijven vertrouwen op het cloudgebaseerde product Approve op Fabasoft PROCECO als “single source of truth” in hun digitaliseringsstrategie.

Over Primetals Technologies

Primetals Technologies, waarvan het hoofdkantoor in Londen is gevestigd, is een technologische pionier en een wereldwijd toonaangevende onderneming op het gebied van engineering, fabrieksbouw en levenscyclusdiensten voor de metaalindustrie. De joint venture van Mitsubishi Heavy Industries en partners heeft wereldwijd ongeveer 7.000 mensen in dienst.

Bezoek voor aanvullende informatie de Fabasoft Approve Press Room, www.fabasoft.com/approve, of volg ons op LinkedIn en Twitter @Fabasoft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabasoft Approve

Sandra Hofmann

Tel.: +43-732-606162-0

E-mail: sandra.hofmann@fabasoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr