09:00 uur 18-05-2022

GrAI Matter Labs presenteert life-ready AI met GrAI VIP bij GLOBAL INDUSTRIE

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– GrAI Matter Labs, een pionier van op het gebied van op het brein geïnspireerd werken met computers met ultralage vertraging, heeft vandaag bekendgemaakt dat het GrAI VIP, een full-stack AI-system-on-chipplatform, zal presenteren voor partners en klanten bij GLOBAL INDUSTRIE 17-20 mei 2022.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220516005230/nl/

GrAI VIP on a PCIe M.2 (42mm x 22mm), B+M Key. (Photo: Business Wire)

GrAI VIP on a PCIe M.2 (42mm x 22mm), B+M Key. (Photo: Business Wire)

Bij GLOBAL INDUSTRIE zal GML een op een live-event gebaseerde, op het brein geïnspireerde computeroplossing demonstreren voor een voor het doel gebouwde, efficiënte afleiding in een praktische toepassing van robotica met behulp van de life-ready GrAI VIP-chip. GrAI VIP is een baanbrekende near-sensor AI-oplossing met 16-bit floating-pointmogelijkheden die de allerbeste prestaties bereikt met een laag vermogen enveloppe. De oplossing biedt een opening voor ongeëvenaarde applicaties die berusten op begrip en transformaties van signalen die geproduceerd zijn door een veelvoud aan de nieuwste sensoren in onder meer robotica, AR/VR, Smart Homes en Infotainment in automobielen.

“GrAI VIP is klaar om life-ready AI te leveren aan industriële automatiseringstoepassingen die een revolutie teweeg zullen brengen in systemen zoals pick-and-place-robots, cobots en magazijnrobots, die bij de show zullen worden gedemonstreerd,” aldus Ingolf Held, CEO van GrAI Matter Labs. “GrAI Matter Labs heeft een pijplijn van meer dan $ 1 miljoen in voorbestellingen en we zijn zeer enthousiast om onze vroege-toegangspartners en -klanten in onder meer industriële automatisering, consumentenelektronica en defensie in staat te stellen om onze GrAI VIP M.2-cards nu uit te proberen.”

“GML richt zich op de $ 1 miljard+ snelgroeiende markt (20%+ per jaar) van eindpunt-AI met een unieke benadering die wordt ondersteund door innovatieve technologie,” aldus Karl Freund, oprichter en hoofdanalyticus bij Cambrian-AI Research. “GML’s ‘Life-Ready’ AI biedt oplossingen die tot nu toe eenvoudigweg onmogelijk waren bij zo’n lage voetafdruk en laag vermogen.”

AI-applicatie-ontwikkelaars die zoeken naar responsen met hoge precisie en lage vertraging voor hun algoritmen kunnen nu al toegang krijgen tot het GrAI VIP-platform en revolutionaire producten in onder meer industriële automatisering en consumentenelektronica aansturen.

Over GrAI Matter Labs

Bij GrAI Matter Labs houden wij ons bezig met de activiteiten van life-ready AI. Kunstmatige intelligentie, dichter bij natuurlijk kan het niet. AI die levend voelt. We leveren op het brein geïnspireerde chips die zich als mensen gedragen. AI die machines maakt die mensen helpen dingen te doen en te reageren in real time, live. AI die energie optimaliseert en efficiëntie maximaliseert, waardoor tijd, geld en vitale natuurlijke bronnen worden gespaard. GML wordt geleid door een internationaal team van geroutineerde technici met visie en ondersteund door vooraanstaande investeerders, waaronder iBionext, 360 Capital Partners, 3T Finance en Celeste Management.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Olga Petrova

Marketing Manager

opetrova@graimatterlabs.ai
www.graimatterlabs.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr