21:48 uur 14-04-2022

Bentley Systems vraagt om nominaties de voor Going Digital Awards in Infrastructure 2022

EXTON, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), het softwarebedrijf voor infrastructuurengineering, heeft vandaag zijn oproep aangekondigd voor nominaties voor de Going Digital Awards in Infrastructure 2022. Dit prijsprogramma met jury viert de meest voorbeeldige projecten die de digitale vooruitgang in infrastructuur vertegenwoordigen. De deadline voor nominaties is 23 mei 2022.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220411005992/nl/

Neem deel aan de Going Digital Awards in Infrastructure 2022 om wereldwijde erkenning te krijgen voor digitale vooruitgang in infrastructuur. Afbeelding met dank aan Bentley Systems

Neem deel aan de Going Digital Awards in Infrastructure 2022 om wereldwijde erkenning te krijgen voor digitale vooruitgang in infrastructuur. Afbeelding met dank aan Bentley Systems

De Going Digital Awards in Infrastructure-categorieën omvatten:

 • Bruggen en tunnels
 • Bouw
 • Enterprise engineering
 • Faciliteiten, campussen en steden
 • Geotechnisch gebied
 • Stroom- en communicatienetwerken
 • Procesindustrie en energieopwekking
 • Spoor en vervoer
 • Wegen en snelwegen
 • Bouwtechniek
 • Landmeten en monitoring
 • Water en afvalwater

De categorieën voor de Going Digital Awards in Infrastructure 2022 omvatten alle vormen van infrastructuurprojecten en stadia – van ontwerp tot constructie en operaties. Sinds 2004 heeft het Going Digital Awards in Infrastructure-programma meer dan 4.400 van ‘s werelds meest opmerkelijke infrastructuurprojecten erkend. Het is toegankelijk voor alle gebruikers van Bentley-software en is een uniek programma met een wereldwijde reikwijdte, met inzendingen die doorgaans meer dan 40 landen vertegenwoordigen.

Deze projecten erkennen innovatieve vooruitgang en meetbare effecten op infrastructuur en duurzaamheid. Projecten kunnen worden erkend vanwege hun economische impact en innovatief gebruik van Bentley-software, waaronder het Bentley iTwin-platform en de digitale tweelingen van infrastructuur, 4D-modellering, Infrastructure Internet of Things en kunstmatige intelligentie. Projecten kunnen ook worden onderscheiden voor vorderingen die duurzame ontwikkelingsdoelen mogelijk maken in termen van klimaatactie, energietransitie en -efficiëntie, circulariteit van land- en waterbronnen en gezonde gemeenschappen.

Gebruikers worden uitgenodigd om hun projecten te nomineren voor het Going Digital Awards in Infrastructure-programma, ongeacht in welke fase hun project zich bevindt: planning/conceptie, ontwerp, constructie of exploitatie. De finalisten van de Going Digital Awards in elke categorie zullen worden erkend tijdens een prijsuitreiking in Londen in het vierde kwartaal van 2022. Deze exclusieve bijeenkomst biedt de finalisten van de awards de mogelijkheid om hun digitale vooruitgang te presenteren aan een publiek van pers, analisten en infrastructuurmanagers.

Naast de juryprijzen zullen de oprichters van Bentley projecten eren die de beperktere focus van de individuele categorieprijzen overstijgen, hetzij door uniek innovatief gebruik van Bentley-software of door duurzame ontwikkelingsdoelen te ondersteunen.

Elk project dat wordt genomineerd voor een prijs, wordt erkend door de wereldwijde infrastructuurgemeenschap. Via het Going Digital Awards in Infrastructure-programma kunnen deelnemers:

 • wereldwijde erkenning krijgen door hun infrastructuurprojecten te laten profileren in het Infrastructure Yearbook van Bentley, dat wordt gedistribueerd aan media, overheden en branchegenoten over de hele wereld.
 • hun concurrentievoordeel verbeteren door aan bestaande en potentiële klanten de waarde te tonen die de deelnemers aan projecten toevoegen door middel van hun digitale innovaties.
 • exposure krijgen van wereldwijde media en steun van het Bentley-team op het gebied van marketing en het promoten van hun respectieve projecten bij de media.

Bezoek de website van Going Digital Awards in Infrastructure voor meer informatie over het Going Digital Awards in Infrastructure 2022-programma of om een project te nomineren.

Bekijk deze video om te ontdekken waarom u uw project zou moeten nomineren voor de Going Digital Awards in Infrastructure.

##

Over Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) is de softwareontwikkelaar voor infrastructuurengineering. We leveren innovatieve software om infrastructuur over de hele wereld te verbeteren, waarmee we zowel de wereldwijde economie als het milieu ondersteunen. Onze toonaangevende softwareoplossingen worden gebruikt door professionals en door organisaties van allerlei groottes, voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van wegen en bruggen, rail en transport, water en afvalwater, openbare werken en nutsprojecten, gebouwen en campussen, mijnbouw en industriële faciliteiten. Ons aanbod omvat MicroStation-gebaseerde applicaties voor modelleren en simuleren, ProjectWise voor projectlevering, AssetWise voor asset- en netwerkprestaties, het toonaangevende softwareportfolio voor geowetenschappen van Seequent, en het iTwin-platform voor digital twins voor infrastructuur. Bentley Systems heeft meer dan 4.500 medewerkers in dienst en genereert een jaarlijkse omzet van circa een miljard dollar, verspreid over 186 landen.

www.bentley.com

© 2022 Bentley, Bentley, het Bentley-logo, AssetWise, iTwin, MicroStation, ProjectWise en Seequent zijn gedeponeerde of niet-gedeponeerde handelsmerken of servicemerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte volledige dochterondernemingen. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Contacts

Perscontact:

Christine Byrne

+1 203 805 0432

Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op Twitter:

@BentleySystems

Check out our twitter: @NewsNovumpr