13:32 uur 05-04-2022

Glamhive kondigt eerste internationale Glamhive Live Style en Beauty Summit gepresenteerd door Mary Kay Global Design Studio

Glamhive oprichter Stephanie Sprangers en co-host styliste van beroemdheden Nicole Chavez nodigen leiders uit de sector uit om te praten over stijl en schoonheid in Londen

LOS ANGELES EN SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Wat begon als een manier voor de stijlgemeenschap om samen te komen, is uitgegroeid tot een van de grootste bijeenkomsten van de mode-industrie wereldwijd. Nu we weer volop reizen wordt de Glamhive’s Spring Style en Beauty Summit gelanceerd op 23 april in Londen. Glamhive en Mary Kay Design Studio lanceren deze top als een hybride fysiek-digitale ervaring met gasten die zowel persoonlijk als virtueel aanwezig zijn, allemaal vanuit het ultra-chique Bulgari Hotel London. 100% van de ticketverkoop zal worden gedoneerd aan het International Rescue Committee voor hun inspanningen in Oekraïne.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220404005195/nl/

Stephanie Sprangers, CEO & Founder of Glamhive (Photo: Mary Kay Inc.)

Stephanie Sprangers, CEO & Founder of Glamhive (Photo: Mary Kay Inc.)

De Spring Summit wordt de achtste top van het bedrijf en er zullen weer leiders uit de sector en top image makers voor beroemdheden bij elkaar komen om te praten over stijl, het creëren, financieren en lanceren van bedrijven, de toekomst van de mode, en nog veel meer.

Het evenement waarvoor kaartjes nodig zijn en de hele dag duurt, bevat zes segmenten met meer dan 25 sprekers. Hieronder vindt u een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen in de line-up van stersprekers.

ONDERWERPEN:

  • The London Perspective
  • Unstoppable: Ladies Who Launch
  • Tea With British Vogue’s Dena Giannini
  • Brand Yourself: je persoonlijke merk laten groeien
  • Hoe je een statement kunt maken met jouw stijl
  • De toekomst van mode

CO-HOSTS

STEPHANIE SPRANGERS –
Oprichter en CEO, Glamhive

NICOLE CHAVEZ – Stylist van beroemdheden van Kristen Bell en Jessica Simpson

SPREKERS:

Onze sprekers zijn bekende stylisten, make-upartiesten, image-makers die werken met de grootste namen in Hollywood en daarbuiten, waaronder:

Stylisten van beroemdheden: Nicole Chavez en Zadrian Smith

Celebrity Beauty: Christian Wood en Tania Grier

Editors: Dena Giannini (British Vogue) en Brian Underwood (O Magazine)

Tickets voor de conferentie kosten 149 GBP voor een ticket voor de hele dag in persoon en 45 GBP voor een virtueel ticket. Presenterende sponsor voor de Glamhive LIVE Spring Style en Beauty Summit is Mary Kay en haar Mary Kay Global Design Studio en Bulgari Hotels.

Ga voor meer informatie naar https://www.glamhive.com/live-upcoming

Over Glamhive: Glamhive werd in 2017 opgericht door ondernemer Stephanie Sprangers met de visie om persoonlijke styling te democratiseren en het uitgangspunt dat het vertrouwen dat gepaard gaat met glamour niet uitsluitend voorbehouden moet zijn aan de ‘rich and famous’.

De online stylingervaring geeft iedereen met een wifi-verbinding toegang tot stylisten die hen de ondersteuning zullen bieden die nodig is om de beste versie van henzelf te zijn. Voor stylisten is het een naadloos end-to-end-platform dat hen helpt hun netwerk en hun zaken uit te breiden, 100% virtueel.

Over Mary Kay

Mary Kay Ash, een van de originele glazen plafondbrekers, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Als onderneming voor de ontwikkeling van ondernemerschap zet Mary Kay zich in om vrouwen sterker te maken op hun traject via onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van hoogwaardige huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en parfums. Mary Kay gelooft in het verrijken van het leven van vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het promoten van uitmuntende bedrijfsvoering, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden tegen huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, zoek ons op Facebook, Instagram, en LinkedIn of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stephanie Sprangers

stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Check out our twitter: @NewsNovumpr