14:30 uur 07-11-2020

Oprichtster van Glamhive Stephanie Sprangers en styliste van beroemdheden Jennifer Rade kondigen Digital Fall Style and Beauty Summit aan

De conferentie brengt leiders in de stijl- en schoonheidsindustrie samen om te praten over mode, schoonheid en wellness.

SEATTLE & LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Glamhive kondigde haar derde online conferentie aan die op 14 november wordt gehouden. De Glamhive Digital Fall Style en Beauty Summit brengen topleiders op het gebied van mode en schoonheid samen, van de stylist van Sarah Jessica Parker tot de haarstylist van Kim Kardashian. De innovatieve leiders bespreken alles wat met mode, wellness, schoonheid en meer te maken heeft. Stephanie Sprangers en Jennifer Rade organiseren het evenement samen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201107005011/nl/

The Glamhive Digital Fall Style and Beauty Summit will bring together top fashion and beauty leaders (Graphic: Mary Kay Inc.)

The Glamhive Digital Fall Style and Beauty Summit will bring together top fashion and beauty leaders (Graphic: Mary Kay Inc.)

“Ik ben verheugd om samen met Stephanie de Glamhive LIVE Fall Style and Beauty Summit te organiseren. We brengen de meest fantastische stylisten, visagisten, haarstylisten, ontwerpers en ondernemers in de wereld samen om alles te delen wat we hebben geleerd. Van hoe we zijn begonnen tot al onze tips en trucs over hoe je een geweldige persoonlijke stijl kunt hebben”, zei Jennifer Rade, styliste en kostuumontwerpster van beroemdheden. Jennifer is een van de drukste stylisten op dit momenteel. Haar klantenkring varieerde van A-sterren Angelina Jolie, Abbie Cornish, Cher en Jenna Fischer tot muzikanten als Lady A, Pink, Marilyn Manson, Dave Matthews, Amy Winehouse, Motley Crue en Tina Turner. Haar werk is in veel publicaties verschenen, waaronder W, Vanity Fair, Marie Claire, GQ, Esquire en Harper’s Bazaar.

“Het is de visie van Glamhive om persoonlijke styling overal voor iedereen beschikbaar te maken, en onze digitale evenementen zijn daarvan een prachtig verlengstuk. Dit jaar heeft ons in staat gesteld om onze evenementen overal en naar iedereen te brengen, zodat mode- en beauty-liefhebbers en mensen die in de sector werkzaam zijn, kunnen leren van de besten in het vak,” zei Stephanie Sprangers, oprichtster van Glamhive. Sprangers is de oprichtster en chief executive officer van Glamhive, de online persoonlijke styling-service die deskundige persoonlijke stylisten en visagisten – rechtstreeks gerekruteerd in Hollywood en van Instagram – voor iedereen dichterbij brengt. Glamhive heeft bedrijfseigen software ontwikkeld die stylisten de mogelijkheid geeft om cliënten een styling-ervaring te geven die 100% online is, wat mensen in staat stelt om samen te werken met stylisten van over de hele wereld.

Het evenement waarvoor kaartjes nodig zijn en de hele dag duurt, bevat 22 segmenten met meer dan 50 sprekers. Hieronder vindt u een overzicht van enkele onderwerpen die aan bod zullen komen in hun line-up van stersprekers.

ONDERWERPEN:

 • Zoomstijl: Een geweldige (en comfortabele) stijl hebben
 • Een modestylist achter de schermen
 • Foundations First
 • Hoe jouw thuisomgeving je humeur beïnvloedt en je stijl weerspiegelt
 • Hoe je de garderobe van je dromen kunt verzamelen
 • 360-stijl – Het samenspel van haar, make-up en garderobe
 • Ondernemerschap – De moed om voor je dromen te gaan
 • De toekomst van de rode loper
 • Frans meisje-chic en onze obsessie met Emily in Parijs
 • Vorm is belangrijk – Hou van jezelf en je vorm
 • Stijl je gezondheid – Stimuleer je energie en immuniteit
 • De basis van huidverzorging: Klanten coachen over zelfzorg
 • Iconische stijl + hoe je een statement kunt maken met jouw stijl

SPREKERS:

Sprekers zijn bekende stylisten, make-upartiesten, beeldenmakers die werken met de grootste namen in Hollywood en daarbuiten, waaronder:

Angelina Jolie, Mandy Moore, Sarah Jessica Parker, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr, Keanu Reeves, Dwayne Johnson, Donald Glover, Sharon Stone, Serena Williams, Miranda Lambert, Julianne Moore, Liv Tyler en meer.

STYLISTEN VAN BEROEMDHEDEN:

Jennifer Rade, Ilaria Urbinati, Erin Walsh, Nicole Chavez, Jeanne Yang, Janelle Miller, Lindsey Dupuis, Tiffany Gifford, Sonia Young, Rachel Wirkus, Kesha McCloud

MAKE-UP ARTIESTEN + HAARSTYLISTEN VAN BEROEMDHEDEN:

Danesa Myricks, Andrew Fitzsimons, Daniel Martin, Colleen, Runne, Quinn Murphy, Sheridan Ward, Simedar Jackson en Mia Santiago

ONDERNEMERS, ONTWERPERS EN ZAKELIJKE LEIDERS

Cindy Eckhert (The Pink Ceiling Fund), Jonathan Sposato (Founder, PicMonkey), Carrie Colbert (Curated Capital), Summer Holl (President, Elyse Walker), Christian Juul Nielsen (Herve Leger | Aknvas), Lucy Aylen (Never Fully Dressed), Dr. Shrereene Idress, Dr. Avanti Kumar Singh

MODERATOREN:

Brian Underwood (O the Oprah Magazine), Brooke Jaffe (voormalig modedirecteur, Bloomingdales), Jack Eustace, Nicole Young (E! News), Kibwe Chase Marshall, medeoprichter, The Kelly Initiative), Jezlan Moyet.

Kaartjes voor de conferentie kosten $ 99 voor een dagticket en inclusief een aangepaste afspeellijst van She-J Nikki Pennie. Mary Kay en haar Mary Kay Global Design Studio zijn presenterende sponsor voor de Glamhive Digital Fall Style and Beauty Summit. Andere sponsors zijn NuBra USA, LEO, AKNVAS, NYDJ en meer.

Ga voor meer informatie naar www.glamhive.com/upcoming.

Over Glamhive

Glamhive werd in 2017 opgericht door ondernemer Stephanie Sprangers met de visie om persoonlijke styling te democratiseren en het uitgangspunt dat het vertrouwen dat gepaard gaat met glamour niet uitsluitend voorbehouden moet zijn aan de ‘rich and famous’.

De online stylingervaring geeft iedereen met een wifi-verbinding toegang tot stylisten die hen de ondersteuning zullen bieden die nodig is om de beste versie van henzelf te zijn. Voor stylisten is het een naadloos end-to-end-platform dat hen helpt hun netwerk en hun zaken uit te breiden, 100% virtueel.

Over Mary Kay

Als een van de eersten die door het ‘glazen plafond’ braken, heeft Mary Kay Ash haar schoonheidsbedrijf meer dan 56 jaar geleden met drie doelen opgericht: goede kansen bieden aan vrouwen, onweerstaanbare producten aanbieden en de wereld verbeteren. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van hoogwaardige huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en parfums. Mary Kay zet zich ervoor in om door samenwerking met organisaties vrouwen en hun naasten wereldwijd meer mogelijkheden te bieden en richt zich daarbij op ondersteunen van kankeronderzoek, beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, verfraaien van onze gemeenschappen en stimuleren van kinderen om hun dromen waar te maken. De oorspronkelijke visie van Mary Kay Ash straalt nog steeds – met iedere lipstick weer. Meer informatie is te vinden op MaryKay.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stephanie Sprangers, oprichter + CEO, Glamhive

stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Check out our twitter: @NewsNovumpr