23:51 uur 24-02-2021

Oprichtster van Glamhive Stephanie Sprangers en styliste van beroemdheden Nicole Chavez kondigen Digital Winter Style and Beauty Summit aan

De conferentie brengt leiders in de stijl- en schoonheidsindustrie samen om te praten over mode, schoonheid en ondernemerschap.

SEATTLE EN LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Glamhive kondigde haar vierde online conferentie aan die op 27 februari 2021 wordt gehouden. De Glamhive Digital Winter Style and Beauty Summit brengen topleiders op het gebied van mode en schoonheid samen, van de stylist van Kristen Bell tot investeerder Cindy Eckert de miljard dollar-oprichtster die vrouwelijke oprichtster en investeerder is geworden. De innovatieve leiders bespreken mode, schoonheid, ondernemerschap en meer. Stephanie Sprangers en Nicole Chavez organiseren het evenement samen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210224006159/nl/

The Glamhive Digital Winter Style and Beauty Summit will bring together top fashion and beauty leaders (Graphic: Mary Kay Inc.)

The Glamhive Digital Winter Style and Beauty Summit will bring together top fashion and beauty leaders (Graphic: Mary Kay Inc.)

“Ik vond het heerlijk om deel uit te maken van de topconferenties over stijl en schoonheid van Glamhive, vooral in deze uitdagende tijd. De topconferenties hebben een gemeenschapsgevoel, dat ontbreekt in de wereld van creatief talent, gebracht en ik heb gaandeweg geweldige contacten gelegd met andere artiesten”, zei Nicole Chavez, styliste van beroemdheden. Nicole is tegenwoordig een van de meest gevraagde stylisten. Haar klantenkring varieerde van grote beroemde sterren als Kristen Bell, Rachel Bilson, Jessica Simpson, Ellie Bamber, Scarlett Johansson tot Catherine Zeta-Jones en nog veel meer. Haar werk is in veel publicaties verschenen, waaronder W, InStyle en Harper’s Bazaar.

“Het is de visie van Glamhive om de voordelen van het werken met een persoonlijke stylist overal voor iedereen beschikbaar te maken, en onze digitale evenementen zijn daarvan een prachtig verlengstuk. De zilveren rand van het afgelopen jaar is dat het ons in staat heeft gesteld om onze stijlbijeenkomsten naar digitaal te verplaatsen, waardoor het voor iedereen, overal mogelijk is om de beste in de branche te ontmoeten en van hen te leren”, zei Stephanie Sprangers, oprichter en CEO van Glamhive. Sprangers is de oprichtster en chief executive officer van Glamhive, de online persoonlijke styling-service die deskundige persoonlijke stylisten en visagisten – rechtstreeks gerekruteerd in Hollywood en van Instagram – voor iedereen dichterbij brengt. Glamhive heeft bedrijfseigen software ontwikkeld die stylisten de mogelijkheid geeft om cliënten een styling-ervaring te geven die 100% online is, wat mensen in staat stelt om samen te werken met stylisten van over de hele wereld.

Het evenement waarvoor kaartjes nodig zijn heeft meer dan 60 sprekers. Hieronder vindt u een overzicht van enkele onderwerpen die deze line-up van stersprekers zal behandelen.

OVERZICHT VAN ONDERWERPEN:

De dag bestaat uit 22 segmenten over twee trajecten. Een momentopname:

 • Rode loper-stijl: Iconische stijlmomenten creëren
 • Trends voor 2021: Stijl na de pandemie
 • De stijlgame winnen: Vintage is jouw geheime wapen
 • Het stylistendraaiboek: Hoe je de beste stijl van je leven krijgt
 • Schoonheidsbaas babe: Een interview met Jamie Kern Lima
 • De ultieme gids voor “gemakkelijk” haar
 • Laten we sociaal gaan: De beste schoonheidstrends op Instagram en TikTok
 • De astrologie van mode: Met Susan Miller
 • Meer dan wat je op het eerste gezicht ziet: Wat je kleren over je zeggen
 • De rendement van investeren in stijl: Hoe goed kleden loont
 • Hoe ik dit heb opgebouwd: Verdomd goed advies van vrouwen die de top hebben gehaald

SPREKERS:

Sprekers zijn bekende stylisten, make-upartiesten, beeldenmakers die werken met de grootste namen in Hollywood en daarbuiten, waaronder:

Angelina Jolie, Serena Williams, Mandy Moore, Sarah Jessica Parker, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr., Keanu Reeves, Sharon Stone, Serena Williams, Miranda Lambert, Julianne Moore en meer.

STYLISTEN VAN BEROEMDHEDEN:

Nicole Chavez, Jill + Jordan, Jeanne Yang, Jennifer Rade, Tara Swennen, Janelle Miller, Lindsey Dupuis, Tiffany Gifford, Kesha McLoud en Sonia Young.

MAKE-UP ARTIESTEN + HAARSTYLISTEN VAN BEROEMDHEDEN:

Tommy Buckett, Todd Harris, Diana Madison, Danny Moon, AJ Crimson en Helen Reavey.

ONDERNEMERS, ONTWERPERS EN ZAKELIJKE LEIDERS:

Claire Sulmers (Fashion Bomb Daily), Hillary Kerr (WhoWhatWear), Tara Rudes Dann (L’Agence), Steven Dann (Designer), Cindy Eckert (The Pink Ceiling Fund), Helen Ravey (Act+Acre), Cassandra Cadwell (Violet Grey), Michelle Waugh (Designer), Clarissa Egana (Port De Bras), Amy Rosoff Davis (Celebrity Trainer), Jamie Kern Lima (IT Cosmetics).

MODERATOREN:

Brian Underwood (O Magazine), Brooke Jaffe (Penske Media), Pandora Amoratis (Daily Mail), Andrea Lavanthal (PEOPLE), Robin Nazzaro (O Magazine), Alexis Bennett (Vogue) en Kibwe Chase-Marshall (The Kelly Initiative).

Kaartjes voor de conferentie kosten $ 149 voor een dagkaart. Mary Kay Inc. en haar Mary Kay Global Design Studio zijn presenterende sponsor voor de Glamhive Digital Winter Style and Beauty Summit.

Ga voor meer informatie naar www.glamhive.com/upcoming.

Over Glamhive

Glamhive werd in 2017 opgericht door ondernemer Stephanie Sprangers met de visie om persoonlijke styling te democratiseren en het uitgangspunt dat het vertrouwen dat gepaard gaat met glamour niet uitsluitend voorbehouden moet zijn aan de ‘rich and famous’.

De online stylingervaring geeft iedereen met een wifi-verbinding toegang tot stylisten die hen de ondersteuning zullen bieden die nodig is om de beste versie van henzelf te zijn. Het Glamhive-platform is een naadloos end-to-end-platform voor stylisten dat hen helpt hun netwerk en hun zaken uit te breiden, 100% virtueel.

Over Mary Kay

Als een van de eersten die door het ‘glazen plafond’ braken, heeft Mary Kay Ash haar schoonheidsbedrijf meer dan 57 jaar geleden met drie doelen opgericht: goede kansen bieden aan vrouwen, onweerstaanbare producten aanbieden en de wereld verbeteren. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van hoogwaardige huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en parfums. Mary Kay zet zich ervoor in om door samenwerking met organisaties vrouwen en hun naasten wereldwijd meer mogelijkheden te bieden en richt zich daarbij op ondersteunen van kankeronderzoek, beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, verfraaien van onze gemeenschappen en stimuleren van kinderen om hun dromen waar te maken. De oorspronkelijke visie van Mary Kay Ash straalt nog steeds – met iedere lipstick weer. Meer informatie is te vinden op MaryKay.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stephanie Sprangers, oprichter + CEO, Glamhive

stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Check out our twitter: @NewsNovumpr