19:01 uur 16-03-2022

Kapsch TrafficCom op INTERTRAFFIC 2022 Amsterdam: versnelling van volgende generatie mobiliteitsoplossingen

  • ‘s Werelds grootste vakevenement voor mobiliteit van 29 maart t/m 1 april

WENEN & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Op Intertraffic Amsterdam, ‘s werelds toonaangevende vakevenement voor mobiliteit, presenteert Kapsch TrafficCom oplossingen voor digitale verkeersregeling en verbonden voertuigen en wegen.

Extreme weersomstandigheden veranderen de opvattingen van mensen over mobiliteit: 72 procent is kritischer over emissies en 70 procent vindt de huidige staat van klimaatbescherming niet langer acceptabel. Dit dwingt gemeenschappen, autoriteiten en instanties om anders te denken over mobiliteit en hoe ze het verkeer beheren in een moderne, verbonden en op data gebaseerde omgeving.

“Onze partners zijn niet alleen op zoek naar duurzame oplossingen, maar ook naar oplossingen die direct effect hebben,” aldus Gerd Gröbminger, VP Sales CENECA bij Kapsch TrafficCom. “Het goede nieuws voor steden en wegbeheerders is dat de meeste van de huidige uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, kunnen worden aangepakt met onze moderne verkeersbeheertechnologieën zoals geïntegreerd mobiliteitsbeheer, congestieprijzen en verbonden voertuigen.”

Van volgende generatie tolheffing en groene portalen tot intelligente navigatiesystemen, big data en verbonden voertuigoplossingen, Kapsch TrafficCom is mobiliteit aan het transformeren en zet daarbij duurzaamheid voorop.

Kapsch TrafficCom nodigt bezoekers uit om langs stand 229 in hal 1 te komen en kennis te maken met deze oplossingen, ze te bespreken met onze experts en zelf de mobiliteit van de toekomst te zien.

Redactiekamer: https://www.kapsch.net/en/press/releases/ktc-20220316-pr-en

Kapsch TrafficCom is een wereldwijd bekende leverancier van transportoplossingen voor duurzame mobiliteit. Innovatieve oplossingen op het gebied van tolheffing, toldiensten, verkeersmanagement en vraagsturing dragen bij aan een gezonde wereld zonder congestie.

Kapsch heeft projecten gerealiseerd in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met one-stop-oplossingen dekt het bedrijf de hele waardeketen van klanten, van componenten tot ontwerp en implementatie tot de werking van systemen.

Als onderdeel van de Kapsch Group en met het hoofdkantoor in Wenen, heeft Kapsch TrafficCom dochterondernemingen en vestigingen in meer dan 25 landen. Het is sinds 2007 genoteerd in het Prime Market-segment van de beurs van Wenen (tickersymbool: KTCG). In het boekjaar 2020/21 genereerden ongeveer 4.660 medewerkers een omzet van ongeveer 500 miljoen euro.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ingrid Riegler

Hoofd Corporate Communications

Kapsch TrafficCom AG

P +43 50 811 1724

ingrid.riegler@kapsch.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr