15:31 uur 20-01-2022

Diligent Boards integreert met Microsoft Teams om veilige en strategische samenwerking in bestuursvergaderingen te stimuleren

Organisaties kunnen nu gebruikmaken van Diligents toonaangevende bestuurssoftware om veilige samenwerking, strategische inzichten en betere besluitvorming in Teams te stimuleren

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, een wereldleider in moderne governance die SaaS-oplossingen biedt voor governance, risico, compliance en ESG, kondigt vandaag de integratie aan van Diligent Boards met Microsoft Teams. Klanten kunnen nu de bestuurssoftware van Diligent gebruiken terwijl ze Teams gebruiken, wat leidt tot betere besluitvorming door organisaties een veilige manier te bieden om toegang te krijgen tot kritieke bestuursinformatie en vergaderbronnen.

“De pandemie heeft geleid tot een wereldwijde verschuiving in de manier waarop we werken, en veel organisaties zijn permanent overgestapt op virtuele of hybride werkmodellen”, zegt Ricardo Moreno, Senior Vice President, Worldwide Partnerships bij Diligent. “Besturen en leidinggevenden hebben veilige oplossingen nodig om de samenwerking, workflows en communicatie binnen virtuele vergaderingen te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd betere besluitvorming stimuleren met samengestelde gegevens en intelligentie. De integratie van Diligent Boards met Microsoft Teams maakt de bestuurssoftware van Diligent toegankelijker dan ooit, wat leidt tot effectievere, collaboratieve en veilige bestuursvergaderingen.

Diligent Boards Integrates with Microsoft Teams to Drive Secure and Strategic Collaboration in Board Meetings

Organizations can now leverage Diligent’s leading governance software to drive secure collaboration, strategic insights and better decision-making in Teams

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, a global leader in modern governance providing SaaS solutions across governance, risk, compliance and ESG, today announces the integration of Diligent Boards with Microsoft Teams. Customers can now use Diligent’s board governance software while using Teams, driving better decision-making by providing organizations with a secure way to access critical governance intelligence and meeting resources.

“The pandemic has triggered a global shift in the way we work, and many organizations have permanently transitioned to virtual or hybrid working models,” said Ricardo Moreno, Senior Vice President, Worldwide Partnerships at Diligent. “Boards and executives need secure solutions to improve collaboration, workflows and communication within virtual meetings, all while driving better decision-making with curated data and intelligence. Diligent Boards’ integration with Microsoft Teams makes Diligent’s board leadership software more accessible than ever, driving more effective, collaborative and secure board meetings.

Through the Diligent Boards and Teams integration, customers can:

  • Minimize privacy risks through secure access to critical meeting and governance information and document privilege protection
  • Keep meetings on-track by viewing agendas within the Teams window​, tracking the amount of time left to discuss items, and identifying upcoming speakers
  • Save time with meeting preparation and drive efficiency in meetings with easy access to a repository of reference materials
  • Easily and securely collaborate on critical business topics by annotating and creating shared or private notes, and through signature-based voting
  • Improve board effectiveness and composition through easy access to Diligent’s Director Network
  • Keep pace with the market through ESG news and reputation monitoring, real-time analytics and market intelligence

“In today’s increasingly complex and fast-paced business landscape, it’s crucial for leaders to connect securely and efficiently and have access to the information they need, when they need it,” said Uriel Rootshtain, Director Field and Partner, Modern Work at Microsoft. “The integration with Diligent will allow our mutual customers to enter into board meetings with the tools needed to drive strategic insights and impactful actions.”

Access Diligent’s best-in-class governance software within Microsoft Teams here.

About Diligent:

Diligent is the global leader in modern governance, providing SaaS solutions across governance, risk, compliance and ESG. Serving more than 1 million users from over 25,000 customers around the world, we empower transformational leaders with technology, insights and confidence to drive greater impact and lead with purpose. Learn more at diligent.com.

Contacts

Media:
Samuel Barber

Cognito

+1 917 246 2775

Samuel.Barber@cognitomedia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr